פעולת ג´יפה...

פולדרה

New member
פעולת ג´יפה...

מישהו בבקשה יכול לתת לי משחקים מקוריים ביותר לפעולת ג´יפה לחניכי כיתות ו´?

driftwoodstav

New member
אמממ...

אפשר לקחת בלונים עם מים ולמלות גם בצבע גואש ואז לשחק מסירות! חוץ מזה אין לי ממש רעיונות...אנני יחשוב על עוד דברים... סתיו

mcrlz

New member
לא יודעת אם זה מקורי אבל...

אפשר לחשק פלונטר רק שבמקום הלוח של הפלונטר למלא צלחות פלסטיק בצבע גואש גם אפשר לעשות משחק טרויה ומי שלא עונה על שאלה נכון זורקים עליו בלום עם צבע אבל זה תלוי מה הגיליאים בקבוצה שלך..

driftwoodstav

New member
אה...יש עוד משחק

אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו...הוא הולך ככה- מישהו בוחר איזה שהוא תחום (סוגי מכוניות, שמות של חיות...) וחושב על מילה מהתחום הזה (חיה- כלב...) ואז הוא ממלא את הפה במים...יושבים במעגל וכל אחד אומר בתורו מילה שקשורה לתחום, ואם מישהו אומר את המילה שזה עם המים חשב עליה הוא יורק עליו את המים! אני לא בטוחה שזה ממש ממש קשור...אבל אפשר לחבר את זה! זה די ג´יפה שיורקים עליך... ^-^ סתיו

NeTe15

New member
אממ.. יש לי משהו

אפשר לחלק אותם ל-2 קבוצות , לכל קבוצה יהיה נציג שישב באמצע ולעשות מן חידון כזה, שואלים כל קבוצה בתורה שאלה, הנציג מתייעץ עם קבוצתו , אם התשוובה נכונה אז עוברים לקבוצה השנייה, אם לא, שופכים על הנציג ג´יפהה.. מים, בוץ, חרא, מה שיש :) בקורס המדריכים מישהו מהמחלקה שלי העביר את המשחק הזה והנושא של החידון היה ראשי ממשלת ישראל בהצלחה בפעולההה

למעלה