פעולות...!

פעולות...!

אז איך היו הפעולות היום??? לי היה דווקא סבבה, הייתה לנו פעולת "קרב מגעכ´ס". מה זה אומר??? יש לוח עם ריבועים מכוסים ומיתחת לכל ריבוע יש מילה - קרב, מגע, או געכס. קרב זה אומר שעושים איזשהו קרב - נניח פיו פיו, האונס, קרב תרנגולים, מגע זה משהו עם מגע - קוואקווה, הורדת ידיים, וגעכס זה הכי שווה - זה משהו מגעיל - לאכול בצל, להחליף גרביים אחד עם השני, הורדת ידיים עם גואש ולאכול סנדוויץ שהיה בו ככה: גלידה, חסה, מרגרינה, גבינה צהובה, גבינה לבנה, חומוס, קטשופ, סוכר, מלח וניראה לי שזהו... אז חוץ מיזה שכל הזמן כולם הלכו לי להיתנדנד בנדנדה החדשה שבנינו (ושאנחנו הולכים לפרק אותה ממש מהר!), הלך לי לא רע
! בשבת יש א"ש לילה - ייייש! ובשישי יש לנו ערב שכב"ג...
ומחר יש לנו אימון "שכב"ג בכושר..." (הסברתי כבר מה זה?" וחמישי - חופש...! נועה.

היה לי כלכךךךך כיף!

באתי היום בארבע ורבע לשבט- וישר סינג´רו אותי לעשות משהו..... בלה בלה בלה באו תורמים לשבט ובלה בלה בלה היינו צכים להכין פיתות וירד גשם (טיפטיפות) והיה מצחיקקקקקק ממש ממש!!! ו.............אין לי כוח יותר להגיד....

אצלי לא כל כך

היה לשכבה שלי ריב עם כל השכב"ג בגלל הודעה בפורום של האתר של השבט שלנו.... אז כל הפעולה דיברנו על זה.... ואף אחד לא הקשיב למדריכות וכלם הפריעו... היה די גרוע הנה הכתובת, ההודעה : "שכב"ג יקר...."

היתה לי דווקא פעולה נחמדה../images/Emo70.gif

בהתחשב בכך שמידי פעולה יורדת לי כמות החניכים... באו לי היום רק 7 חניכים
ועוד השבוע זה שבוע ההרשמה אצלינו... אז ככה, לפני כמה ימים אמא של חניכה שלי התקשרה אליי ואמרה לי שביום שלישי (היום) יש לירדן (החניכה) יומולדת... אז אמרתי לה שנארגן לה משהו
אז אני ונגה (הילדה שמדריכה איתי) הכנו פעולת יומולדת והיום ארגנו הכל וביקשנו מאמא של ירדן שתכין את העוגה... התחילה הפעולה ואז כולם (חחחח... 7 חניכים סה"כ) הגיעו, ביניהם גם ירדן והתחלתי להעסיק אותם עד שנגה תסיים את ההכנות... אז סתם שיחקתי איתם משחקים (למשל: פיו פיו רק שאומרים ירדן ירדן) ועשינו מוראל ואז ביקשתי מאחת המדריכות שתיקח את ירדן ותעסיק אותה. אז הן הלכו ואמרתי לחניכים שירוצו לחדר שלנו. כיבינו את האורות וכולם היו בשקט ואז הלכתי לקרוא לירדן ובאנו לחדר ודיברתי כזה בקול רם כדי שהם יידעו שהגענו ואז פתחתי את הדלת וכולם צעקו: הפתעההההההההה
והיא ממש היתה מופתעת
ואז עשינו את הפעולה ובאמצע הפעולה פתאום מישהו כיבה את האורות (אין לי שמץ של מושג מי
) ואמא של ירדן נכנסה עם זיקוק והעוגה (
) ואז נתנו לכולם לברך אותה- אחת הבנות בירכה אותה שתיזהר בדרכים (
) ואז המשכנו את הפעולה וכל שניה הראשג"דית שלנו נכנסת (כי היא רצתה עוגה
) ואני אומרת לה שעוד לא חותכים את העוגה- כאילו היא ילדה קטנה
חחחחחחחחח ואז בסוף הפעולה בדיוק כשרצינו לחתוך את העוגה הראשג"דית שלנו נכנסה ונתנו לה חתיכת עוגה שתעזוב אותנו בשקט חחחחחחח... וכולם אכלו (אני אכלתי 3 חתיכות מרב שהיא היתה טעימה
) ואז שיחררנו אותם והלכנו לחלק לשכב"ג את העוגה שנשארה.... וזהו
ואיזה חמוד, אחד השכב"גיסטים הביא לי היום צמיד מגניב כזה
ממש אהבתי
אה ונועה- אהבתי את הפעולה שלך
היא נשמעת מאוד נחמדה
אולי אני אאמץ אותה

היי@

מי את מה את..? לא סתם...
מאיפה את, איזה שיכבה...? בכל מיקרה, אני נועה, שישיטית בשבט שיקמה אזור, ואני מקווה שתהני פה בפורום...! ומה כבר כתבתם בפורום שכ"כ עיצבן את המדריכים...? נועה.

אני....

קוראים לי ניב ואני משבט איתן הוד השרון אני בכיתה ט... חמשושית והנה דוגמא קטנה למה שהיה רשום: "טוב שאנחנו לא גדולים יותר מכל השכב"ג בלעדינו אתם אפס!וטלי ש-ק-ט קנאים!!!! חחחח הצחקתם אותי.... דוגרי יש לנו את השכב"ג הכי כושל שיש!!! אם אתם כאלה טובים אז איך זה שיש לנו רק 3 מדריכות הקושיוכל הפעולות השנה היו גרעות אחת אחת!!! ושלא נדבר על פת"ק טיול גרוע וגם טוב שנזכרתם ללמד אותנו להקים אוהל (אחם אחם לא!) ושלא נדבר על האחריות של המדריכות ששואפת ל-0 אחד גדול !!!!!!! אז בנתיים שכב"ג שששששששש...." יש עוד תגובות ועוד הודעות באתר ואני מצרפת קישור..... את בטח מבינה עכשיו למה השכב"ג כל כך כועס עלינו וד.א אני אישית לא חושבת ככה ידוע לי בנתיים רק על שני אנשים שבאמת חושבים ככה....

שכב"ג בכושר... כשמו כן הוא...!

אז ככה, המרכז היקר שלנו (שהיה בדובדבן - אם עוד לא יצא לי להגיד את זה...) היה בצבא גם מדריך כושר קרבי או שהוא למד את זה בצבא או משהו בסיגנון - אז בקיצור כמו שילדים בי"א-י"ב הולכים להיתכונן לצבא ב"יחידה ליקראת גיוס" או ב"אחרי" ועושים כל מיני אימוני כושר - אתם יודעים: ריצות ארוכות, ספרינטים, בטן, מרפקים, מתח, מה שלא תירצו... והכל כמו בצבא כזה - צריך להיות ממושמעים לעמוד בזמן ובמשימה להיות מסדרים בח´תים ובשלשות פלס, ולדעת לתפקד כקבוצה ועוד חארטות... אז לנו יש את "שכב"ג בכושר..." בחינם! וכל מי שהיה כבר בגדנ"ע אומר שזה בדיוק אותו דבר... אבל לנו זה לא בישביל הצבא כמובן - הרי אנחנו סה"כ שישיסטים (יש גם שמיניסטים שלהם זה כן לצבא), אבל זה תורם המון - וזה גם בטח יעזור לנו לקראת הספארי צופיות...! נועה.

עצוב... ממש עצוב...

את לא יודעת מה זה ספארי צופיות? חברת שכב"ג לא יודעת מה זה ספארי צופיות? אז הספארי זה ה-מיפעל שעושים לשכב"ג... יוצאים לזה שני בנים ושתי בנות הכי סוסים, הכי חזקים מכל שיכבה וזו תחרות בין כל השבטים. זה נימשך יומיים ויש כל מיני תחרויות - ריצות, ניווט, הישרדות שבהן צוברים נקודות ובסוף אזור זוכים...! בשנה שעברה זכינו בפער של איזה 1000 נק´, וגם ליפני שנתיים זכינו, והשנה כמובן ינזכה שוב (כי אני אצא...
)! נועה.

אל תשאלו!!!!!!!

פעולת התבגרות זה מה שעשו לנו...... זוכרים שאמרתי לכם שלא מצאו לי מדריך/ה? היום הייתה הפעולה ראשונה עם המדריך הקבוע לתמיד מדריך חוץ מהיובל שמו איתי בקיצור פעם שעברה שראיתי אותו זה היה פעם ראשונה אמרנו שלום וכל השטויות הבאתי לו משהו שנראה כמו עוגיה אבל זה מחק! הוא נותן ביס ויורק אני נקרא מצחוק אומר לי: "חשבתי שת´ה רוצה להתחנף אלי" אני עונה לו בציניות: "חכה חכה זאת רק ההתחלה" בקיצור אתמול הוא הראה לי מה זה ועשינו פעולה גדודית על התבגרות בואנה והיינו הרבה אנשים יחסית לכ הגדוד שתי בנים ושתי בנות עשו לנו דף בחן את עצמך ועם עניתי על רוב השאלות ב´ אני מתבגר שלא תדעו איזה שאלות....... אחר כך מחלקים אותנו לזוגות בן עם בת נותנים לבן טמפון הוא אמור להחביא איפשהו בגוף והבת אמורה למצוא בקיצור הביאו אותה בהפוכה אבל כמו שאמרתי לו זאת רק ההתחלה שלא נדע מה ההמשך!

למעלה