פעולות רבותי פעולות

שקסי

New member
פעולות! פעולות! פעולות!לכולם!!!!!!

אוקי אז לכככככככככווווווווווללללללללללללםםםםםםםםם! כל מי שיש לו פעולה שממש הצליחה? כל מיי שיש לו פעולות טובות/משחקי פתיחה או סתם משחקים מצויינים? אז בבקשה לשתף גם אותנו!! אנחנו פה בשביל לעזור אחד לשני- ערך השיתוף... אז ככה קודם לכתוב לאיזה גילאים זה יכול להתאים ואח"כ לשפוך מה שיש לכם... בתודה ענקית מראש מדריכים שאין להם כ"כ רוח חשיבתית לילדים קטנים חוץ מפעולות מוטרפות על כל הראש...(אני- כן אנחנו סובלים מפיצול אישיות כרגע...) אוהבת מאוד מאוד כמו פיראט ושוד- עדי

kedeman

New member
וחידוש שאני רוצה לעשות

אני מתחיל לאסוף פעולות לפתיחת שנה את כל הפעולות והפעילות שיש לכם שקשורות לפעולות פתיחת שנה אתם מוזמנים לשרשר לפה או לשלוח אל עדי (שקסי)

hadasbaril

New member
עשיתי אחת מזה טובה

יחיד וחברה לד 1. הרוח נושבת על דברים משותפים:קר, תוכניות טלוויזיה, 2. מחלקים לכול חניך 2 דגים ועליהם רושם תכונות טובות שלו (מלך זאת לא תכונה). מערבבים את כול הדגים. חניך שולף דג ומעניק אותו לבעל התכונה. אני זכיתי בחבר טוב ומזה נתקעתי אז זה קצת מסוכן ויכול להפך למגעיל ואז הקראנו סיפור על דגים ושיחררנו אותם. הקטע היה של היה לנו זרם חשמל אז פיזרנו נרות ...

kedeman

New member
אני רוצה להתחיל לארגן ספריית הדרכה

ובגלל שאני מצפה שיגיע הרבה חומר שיקח לו הרבה זמן להגיע והכי הרבה שיקח הרבה זמן לארגן אותו אז אני מתחיל מפתיחת שנה כשאני מציב לעצמי מטרה ששנה הבאה זה יעלה לאוויר זה אמנם נשמע כאילו זה מלא זמן אבל אני רוצה לעשות את זה הפעם מסודר לעומת פעם קודמת שאמרנו שנתחיל עם החודש הבא ולא סידרנו כמו שצריך..

למעלה