פעולות חורף...

פעולות חורף...

מכירים את הפעולות הכיפיות האלו... שעושים בחדרים, עם חימום ושומעים את הגשם מבחוץ, ובסוף תמיד יש תה או אפילו שוקו? אני מתה עליהן! כל שנה עשו לנו פעולות חורף מה-זה שוות...
בשנה שעברה הייתה הפעולה הכי מצחיקה... היו משימות ובכל משימה צריך להשיג פריט להכין איתו את השוקו, אבל זה לא היה משהו... הקטע היה שלא הביאו לנו גזייה או קומקום - רצו שניבכה להם וניתחנן לקומקום - אז ילד אחד רץ הבייתה והביא קומקום, ואז המדריכים באים ושואלים: "מה לא חסר לכם כלום?" אנחנו עונים שלא, אז הם שוב: "ואיך חיממתם את המיים\חלב? ואז הילד ההוא עושה: "טטטם טטם" והראה להם את הקומקום... זה היה כ"כ מצחיק.........! מחר אנחנו עושים פעולה כזו... אני מקווה שיהיה כיף! עכשיו ספרו קטעים מפעולות, מה הפעולות חורף הכי שוות שהיו (שיהיו לי רעיונות...
) וכל מה שבא לכם...
! נועה.

Alexis14

New member
איי לאב פעולות חורף!../images/Emo113.gif

לא הייתה לי עדיין אחת השנה... הייתה רק פעולת בית שראינו סרט, ופעולת בית בנושא מוזיקה שאולתרה כי ירד גשם והמדריכה לא ידעה שירד, וזהו נראה לי...

../images/Emo186.gif../images/Emo182.gif פעולות חורף ../images/Emo182.gif../images/Emo186.gif

אני לא ממש זוכרת את הפעולות חורף שעשו לי בשנים הקודמות אבל אני זוכרת את הפעולת חורף של שנה שעברה פחות או יותר- אני זוכרת שהמדריך שלנו חילק אותנו לזוגות (היינו רק 6 חמשושים
) ולכל זוג הוא נתן ירק. והמטרה שלנו הייתה שיהיה לנו מכל ירק חתיכה. אז היינו צריכים לעשות משא ומתן עם שאר הזוגות. ואני נראה לי קיבלתי עגבניה, וחברה שלי ועוד ילד אחד קבלו גזר והוא הסכים להביא לי רק את הקצה שלו
בסוף הכנו מרק ושתינו אותו... ובמערך הזה הכנו (צוות ד´) פעולת חורף מזה ממממגניבה...
רצה להביא את הקלסר הדרכה
... אז ככה: כל הפעולה מתבססת על "חכם בחורף" (כמו שיש "חכם בשמש")- שזה דרכים לשמור על עצמך בחורף... ויש כל מיני שלבים של דרכים לשמור על עצמך כמו- "מחמם את גופי", "מתלבש טוב", "מצויד במטריה" ועל כל דרך יש פעילות כמובן והשלב האחרון הוא "אני חכם בחורף כאשר אני אוכל בחורפיה של עופר (כי הם עופרים...) ואז החניכים מקבלים תפריטים שרשום שם כל מיני מאכלים כמו שוקו, מרק, עוגות וכו´ וכל אחד מזמין מה שהוא רוצה (אנחנו המלצריות) ויושבים במעגל ושרים כל מיני שירים...

iLoveKurtCobain

New member
פעולות חורף...

שנה שעברה עוד לפני ההבטחה כל הקבוצה (14) באה אלי הבייתה ואז כמובן עד שמתחילים את הפעולה צריך לאכול (לא סתם קוראים לנו הפרות של השבט)... בכל מקרה מבזבזים שעה לאכול והשוקו החם כבר נהיה קר וכל האוכל נמצא על הרצפה או בבטן שלנו אז אין מה לעשות חוץ מלהתחיל את הפעולה... הקטע הוא שאני לא בדיוק זוכרת מה עשינו כי הקטע הכי חשוב בפעולה הוא לאכול!

כן.... אנחנו הפרות של השבט...

אנחנו לא שמנות או משהו אנחנו פשוט אוהבות לאכול הרבה.... שנה שעברה החלטנו שכל פעולה מישהו אחר מביא אוכל ועושה מישחק פתיחה שכולל את אכילת האוכל מהר מאוד כל הקטע הפך להיות בלי המשחק פתיחה ופשוט כולם היו מתנפלות על האוכל כמו חבורת חיות.... לא מראה נחמד כל כך... חברה שלי התחילה לקרוא לנו פרות וככה לאט לאט הפכנו להיות הפרות של השבט אז אם ככה באיזה הזדמנות יוצא לכם לראות מישהי שרשום לה על החאקי פרה גאה הצד בגדול תדעו שזאת מישהי מאיתנו... בנות סער משבט איתן ה
של השבט ושל ההנהגה ובכלל של כל התנועה.... כי אין פרות יותר גדולות מאיתנו.... כי גם אני
גאה! (=

פירחוש

New member
חחחחחחחחחחחחח

ניסו להעביר לנו היום את משחק השוקולד, אבל כולם התנפלו על השוקולד והרסו את המשחק.. סער זה שם של שיכבת פרות
סער שולטים

חחח... גם אנחנו כאלו ../images/Emo13.gif

בהמות כולם....
גם אצלנו בכל פעולה חייב להיות אוכל, ועל אחת כמה וכמה בפעולת שיכבה או ישיבת שכב"ג או יום עבודה...
אם "תופסים" מישהו אוכל לבד חבל-לו-על-הזמן... לא יישאר לו כלום
ומה זה המורל הזה עם הדיגי דיגי?

פרה גאה

New member
חחחח....

אוקי זה מורל ממש מאגניב את מכירה את הולכים לים דיגי דיגי ....? אז במח"ץ גילנו את השיר והמצאנו לו מן הקדמה כזאת רגליים כופף... תחת בחוץ ידיים שלוף! הולכים לים דיגי דיגי.... אחד מהמדריכי חוץ אצלנו קוראים לו עומר והולך די מצחיק עם החזה בחוץ אז שינו קצת את השיר בשבילו רגליים הצמד... ידיים בכיסים .... חזה הבלט! הולכים כמו עומר דיגי דיגי.... וזה ממש מצחיק...

למעלה