לא מוצדק לשרוף ציוד צבאי לא מוצדק להתערב בהחלטת ממשלה על ידי אלימות, רוצים תפיגינו, לא עוזר?, בעיה שלכם. אולי צריך לשרוף להם ת'בית כדי שיבינו... עוד קבוצה שמנסה לקבל קצת תשומת לב, אנרכיסטים עלק..., אני דיי בטוח שאין להם מושג מה זה אומר,
אם גם ימנים קיצונים וגם שמאלנים קיצוניים לא צריכים להרוס ציוד של צה"ל, נקודה. מעניין מה הם היו אומרים אם היו שורפים להם את המכונית בשביל הכיף? אנשים כאלה מחליאים, לא רק שהם לא תורמים לכלום בפעולה כזאת אלא גם מוציאים את עצמם מפגרים.
בעיקר עם התגובות של בית חולים, אין כמעט הבדל בין ימין פנאטי וחולני לשמאל פנאטי וחולני, לקרוא לציוד של צה"ל ציוד שנאה, מריך טיפול בחשמל כזה שגוטרמן עדיין לא עבר (מה הקשר לשנאה?, שום קשר). כמו שאמרתי, סתם דפוקים שרצו תשומת לב כי אמא לא נתנה להם שהיו קטנים או אולי נתנה להם יותר מידיי...
בתים אלה הוציאו מתוכם מחבלים, יש מצב שיש בתוכם גם כלי נשק ועוד דברים לא כל כך נחמדים, אז למה אותם אי אפשר להשמיד אבל את רכוש צה"ל, שהוא רכוש המדינה בין היתר מותר להשמיד?
ואיך אתה יודע מה היה במכולה? זה יכול להיות גם אוכל או מדים. לא נראה לי שהם נשארו לברר מה יש בפנים לפני שהם שרפו, כי זה שייך לצה"ל, והרי כל מה שבצה"ל זה "ציוד שנאה", נכון? לפי הטענה שלך צריך לשרוף כל מקום שיש בו נשק, שזה בערך מחצית מהבתים בעזה...פלוס תוסיף לזה בערך כל מה ששייך למשטרה הפלשתינאית או לטרוריסטים. אני לא רואה אותך מריע כשמודיעים על דברים כאלה בתקשורת. אבל הרי אתה מתאים את המציאות לאידאולוגיה שלך ולא להיפך ולכן כשפוגעים בכל דבר של הפלשתינאים אז בשבילך זה הרס של ציוד של חפים מפשע אבל כשמדובר בהרס של ציוד צבאי אז זה ציוד שנאה.