פעוט מקיא ועם חום

הילית111

New member
פעוט מקיא ועם חום

ערב טוב לכולם לא יודעת מה קורה לבן שלי בן שנתים וחצי הוצאתי אותו היום מהגן רגיל ב 12 הוא היה שמח וטוב לבב עם החלה של שבת ביד אפילו קנינו ארטיק . רק מה בבית אני שמה אותו באבמטיה שלו עם הצעצועים ואני רואה שהילד מנמנ ם לי לא משחק עם הצעצועים משהו מאוד מוזר. הוא בכה שרציתי להוציא אותו מיד אחכ שמתי לב שיש לו חום ונתתי נורופון ואחכ הוא הקיא פעם ראשונה היום. אחכ הוא נרדם וקם כמו חדש למשחקים ואפילו רצה לאכול נתתי לו מעט פסטה ומעדן . העברנו ערב נחמד אחכ התארגנו לשינה ואז בבת אחת הילד הקיא את כל מה שאכל הפסטה המעדן וכמובן העלה חום. נתתי נורופון . מחר אני חושבת לקחת אותו בבוקר לראות רופא . אני בכללית מרעננה לאן הכי טוב ללכת ? ובכלל מה זה יכול להיות ? הגננת אמרה לי שאולי זה וירוס הקאות ושהוא לא אכל שום דבר חריג בגן. הוא לא מצונן ולא משתעל אני מציינת את זה כי כמובן הדבר הראשון שעלה לי בראש זו השפעת שכולם מדברים עליה אבל בעלי אומר שהשפעת הזו היא בלי הקאות פה התסמין שלו זה הקאות וחום . הפעם אחרונה שהיה לו דבר כזה היה לפני שנה וחצי בערך גם כנראה וירוס והרופא אמר לא לתת כלום וזה עבר. אשמח לעצות מה עושים. תודה וערב נעים לכולם

leelach

New member
אני הייתי הולכת למיון אי אפשר לדעת היום

מה קורה עם השפעת המפחידה הזו, למה לקחת סיכון? הרבה בריאות לילד שלך

אפרתי פ

New member
../images/Emo207.gif בן שלוש עם כאב ראש וכאב גרון

שלום לכולם בן שלוש, מתלונן כבר כמה ימים על כאב גרון. הנחתי שזה וירוס (לאחותו הקטנה יש וירוס בגרון) ושבטח יעבור לבד. היום אחה"צ היה לו חום לא גבוה (38.1) והוא התחיל להתלונן גם על כאב ראש - מתאר אותו בכל הראש. קיבל אקמולי, אבל אחרי שעתיים חזר להתלונן על כאב ראש. (כרגע ישן, אם הוא יתעורר בלילה שוב עם חום או כאבים נראה לי שאתן לו נורופן ולא אקמולי) מוכר למישהו? אני לא יודעת אם להילחץ - כאב בראש בגיל 3 זה נורמלי??? (הילית - מנצלת את השרשור שפתחת ומאחלת לכם החלמה מהירה!)

ללילילל

New member
לא הייתי נלחצת אבל אם לא יהיה שינוי

מחר, הייתי הולכת לרופא כדי שישלול דלקת גרון או משהו בסגנון. למרות שזה באמת נשמע כמו סתם וירוס של הרגשת נאחס... מאלה שמטפלים בהם עם תה עם דבש ופינוקים.

אפרתי פ

New member
תודה לכן

כאב הראש עבר בינתיים, אבל מח נלך לרופאה בכל זאת, כי היום הוא התלונן על האוזן...

דבי 28

New member
../images/Emo4.gifממש לא הייתי רצה למיון

שם הוא יכול להידבק ! יש עכשיו המון וירוסים של בטן(הקאות, שלשולים) לנו בגן הייתה ממש התקפה. מה גם שוירוסים של בטן מאד נפוצים בקיץ. לא הייתי רצה למיון אלא אם הייתה החמרה או חשש להתיבשות. תקפידי שישתה המון . שיבריא מהר

מסכימה, בימים אלה נראה לי שעדיף להתרחק

ממיון אם לא חייבים. כדאי להקפיד שישתה הרבה וינוח.

דיינו

New member
אנחנו בדיוק סיימנו "סבב" כזה בדיוק

חום ביומיים הראשונים, הקאות ושלשולים, ותשישות נוראית שנמשכה עוד יומיים אחרי שירד החום. זה כנראה וירוס בטן - גם אצלינו לו היו סימני שיעול/נזלת. וזה מדבק - עבר את שני הילדים וגם את בעלי. קחו נשימה ארוכה, זה לא קל אבבל זה עובר. הילד הקטן שלנו ממש רזה בשבוע הזה, עכשיו אנחנו מפטמים אותו
. ומצרפת להמלצה הכללית לא ללכת למיון עם שום דבר שאינו חירום - מעבר להמתנה המאוד לא נעימה עם ילד חולה, זה ה-מקום להדבק בו. אם אתם מאוד מודאגים, קופות חולים מפעילות שירות רופא עד הבית במחיר מאוד מוזל לילדים - בכללית מושלם זה 56 ש"ח.

solantro006

New member
בשום אופן לא הייתי לוקחת למיון

מי שמגיע למיון היום זה הרבה מקרים של חשד לשפעת החזירים(מדבק מאוד),לא הייתי חושפת את הילד לסיכון הזה. אגב,גם אם תגיעי למיון,רוב הסיכויים שלא יעשו לו את הבדיקה של שפעת החזירים(עושים רק למאושפזים ואין סיבה לאשפז את הילד לפי איך שזה נשמע,מה גם שהוא איננו בקבוצת סיכון),מקסימום יעשו לו ס.דם,יראו שזה וויראלי וישלחו אתכם לדרככם . אני הייתי לוקחת לרופא ויוצאת משם עם הפניה לספירת דם תרגישו טוב!

למעלה