פס2 - אנכי או אופקי.

shaolinx

New member
פס2 - אנכי או אופקי.

שלום לכולם אני חדש בפורום :) רציתי לדעת איך כדאי יותר להניח את הפס2, באופן אופקי או אנכי (עם סטנד מיוחד כמובן). האם יש איזה שהוא הבדל בקריאת הדיסקים/די.וי.די? מה עם צרובים, האם זה ישפיע על זה? תודה, אורן.

game boy

New member
עדיף אופקי (מצב רגיל וטבעי).

האנכי-זה סתם "גימיק",שבודאי לא תורם ל"בריאותו" של המכשיר לאורך זמן
אמיר

shaolinx

New member
אם כך..

אופקי זו הדרך, הבנתי :) עוד שאלה קצרצרה, איך להשאיר את המכשיר כשהוא לא בשימוש? ב STANDBY או לכבות אותו לחלוטין? אורן

game boy

New member
אם כל כך קשה להזיז את המפסק ל-off-

אז ניתן להשאירו ב STANDBY . באופן כללי,רצוי לכבות כל מכשיר אלקטרוני/חשמלי באם אין כוונה להשתמש בו במשך מספר ימים. אמיר

רק אל תשכח ....

שאסור להזיז את הפלייסטישן 2 בזמן שהיא מפעילה איזה משחק או סרט כי אז זה סורט את הדיסק בצורה שהוא לא יעבוד יותר

Chosen_0ne

New member
to shaolinx

אצל בן דוד שלי פס2 תמיד עומד אנכי ולא קורה למכשיר שום דבר. למי שנוח לשים אנכי למה לא לשים. ופס2 שלי כמו כן גם של אחי לא מקבים אלא נישאר ב standby אפילו שבוע ולא קורה כלום. אצלי פס2 10 חודשים אצל אחי שנה וחצי. אז אל תפחד.

eldadro

New member
צודק

בתאוריה עדיף מכשיר שוכב על עומד ולכבות כל פעם שגומרים. במעשה זה הרבה יותר מורכב. הרבה פעמים זה מזל , אם זה נהרס או לא. אם זה נהרס לא יודעים בעצם למה זה נהרס. אולי דיסק שחוק הורס הרבה יותר ממכשיר עומד שטיפה יותר זז? אם יש זרמי חשמל לא מבוקרים היכן שגרים ברור שכדאי לסגור המכשיר. לפעמים שסוגרים ופותחים הרבה(נגיד 10 פעמים ביום) אז עדיף להשאיר פתוח כי לסגור ולכבות זה גם שוחק והורס.

למעלה