פס שני לרוחב מי שמע

מעין26

New member
פס שני לרוחב מי שמע

אז כזה דבר עוד לא היה לי. עשיתי היום בדיקה ביתית של yes or no ןאומנם המחזור אמור להגיע רק ביום שבת אבל כבר לא יכלתי להתאפק ויצא לי בבדיקה שני קווים אבל הקו השני היה לאורך ולא לרוחב. כך שמוקדם מדי לשמוח. נראה לי שהערכה הזאת הייתה דפוקה ואני צריכה לעשות את זה עוד כמה ימים שוב. בכל מקרה מוזר מאוד. מישהיא שמעה על דבר כזה?

שמופי2

New member
לא יודעת בוודאות אבל:

הי, אני לא יודעת בוודאות אבל נדמה לי שכתוב על האריזה שאם הקו לא מתקבל בצורה הנורמלית או שהערכה לא תקינה או שאופן ביצוע הבדיקה לא נכון. אבל אם אני זוכרת נכון יש טלפון לבירורים על גבי האריזה אז אולי כדאי לך לנסות לברר טלפונית. מקוה שקצת עזרתי, שמופי

יולי 154

New member
איך אמורה להתקבל התוצאה בערכה הזו?

האם זה אמור להיות פס לרוחב ולאורך? כמו צלב? או רק פס לאורך? תנסי לקרוא בתוצאות מה זה נקרא רק פס לרוחב, אולי זה אומר שהבדיקה לא טובה וצריך לעשות עוד אחת, אחרת.

קרה לי לפני שבועיים

אני בעיקר פסיבית אבל מנסה לעזור אז כנט שארתי קרה לי לפני שבועיים ולא הבנתי מה זה אומר, בבדיקה נוספת לאחר שלושה ימים כבר לא היה פס ואח"כ בדיקת דם הראתה שיש לי פרולקטין (סוג של הורמון) גבוה שמונע את הגעת המחזור (פעם ראשונה בחיים שהוא מאחר). לא יודעת אם זה המקרה אצלך, אבל נראה לי שלא כדאי לקוות כדי לא להתאכזב...

למעלה