פסק זמן !

yossi018

New member
פסק זמן !

אביחי - תרגע! משה - תרגע! דייייייייייייייייייייייייייי !!!!!!!!! נמאס! מה אתם רציניים? מה יש לכם השתגעתם? וכל זה בגלל "טיול חנוכה" - תתביישו לכם! משה תתנהג כמו בית"רי תעלים עין תעלה את ההדר מעל הכל - לפעמים צריך לא להגיב. והשורה "כי שקט הוא רפש" הגיע רק בעניין עם גויים ולא בין היהודים! ואני זוכר איך התאפקת כמו בית"רי עם הדר בויכוח עם זאת עם הניק של שמפו מהולנד (איך קוראים לזה?). משהו שהבטחתי לאמיר: אני מצטער על הקיצור שעשיתי לנוער העובד והלומד (נע"ל) זה לא היה בסדר מצידי! אני מבטיח לא לעשות זאת שוב אני מקווה שסגרנו את העניין, עדיף שנתפייס ואולי נעשה עוד איזה קארוקי לשיפור מצב הרוח

יוסי די לפתוח אלף הודעות על אותו

נושא !!! הבנו הבנו הבנו, או לפחות אני הבנתי ... אני רגוע למרות שדבריו של משה אכן מעצבנים ומתנשאים כמו נוע"ליסט אמיתי אנחנו מדברים על זה ולא "בואנה מה אתה רוצה לריב, אהה ?" כל מקרה מקווה שתפסיקו עם הדברים המעצבנים שאתם עושים: קוראים לנו נע"ל במקום נוע"ל, מנסים לגנוב חניכים שלא רוצים להגנב, מזלזלים בנו (אתה יכול לעבור את 100 קורסי הדרכה אדומים עד שתעזור לנו"), מקווה להמשך שיתוף פעולה בין כל תנועות הנוער בעיר ... ובמיוחד השלוש שנמצאות פה בפורום: בית"ר, הצופים, והנוע"ל ...

yossi018

New member
לפי מה שאתה כותב...

אתה ממש לא רגוע! אפשר לחשוב שאתה איזה חסיד קטן לא עיצבנת אף אחד! משה התחיל הכל בבדיחה ואתה התחת מריבה. זה דבר אחרון שאני אומר בנושא! ותפסיק לזלזל בתנועת בית"ר!!!!

MS6

New member
לא הייתי כ"כ בטוח בזה

בית"ר לא נוהגת לשתף תנועות אחרות (במיוחד לא הנוע"ל), וגם לא לגנוב חניכים (חסרי הומור שכמותכם) אבל כשיש פרוייקטים תנועתיים (צעדת חנוכה וזה) אנחנו שם! ואם מישהו לא מסכים איתי שישאל את עצמו את השאלה הבאה: איך זה יכול להיות שפרוייקטים תנועתיים תארגן המפקדת של הקן של הנו"על?

מפקד הנוע"ל זה לא צבא, רכזת הקן

צרויה לקחה על עצמה אחריות שככל הנראה אף אחד מהתנועות האחרות לא היה מוכן לקחת, וגם בגלל שאנחנו התנועה הכי משמועתית שיש בעיר ... הנוע"ל נמצא בכל מקום ....

MS6

New member
איזה בידור!!!

לא רק שאתה מעצבן אתה כנראה גם חולם בהקיץ!!! התנועה הכי משמעותיתי בעיר?!?!?!?!?!!? מי בכלל שמע עליכם עד לפני חודש?!?!?!?!?!?!?! התנועה הכי משמעותית בעיר לדעתי זו בני עקיבא, שבזכות כוח אדם ועבודה נכונה הם מעלים פרוייקטים בצורה אדירה!!! מי אתם בכלל??!? מה עשיתם שלא ראוי לגיחוך?!? (תעלה עכשיו את ההפנינג בטח!) אתם עבדתם שנתיים עם בית תמחוי?? כמה חניכים בטופ היו אצלכם בפעולה?? כמה חניכים אצלכם מאמינים באמת ובתמים עם האידאולוגיה יפת-הנפש שלכם?? מי באמת (אבל באמת) אצלכם לא בא לתנועה רק בגלל שהחבר'ה שלו שמה?? אתה אומר שאתם נמצאים בכל מקום, אז איך זה שהבוגרים שלהם הם רק משכבת י"א בברנקו וויס??? אתם מתפרסים על שלושה בתי ספר?? יש לכם יותר מ-15 בוגרים??? בחייך, זה שאתה רוצה שתהיו משמעותיים ויש לך חלומות וכל זה, זה יפה וזה נחמד.. אבל זה רחוק מאוד מהמציאות!!! אני לא מבסוט מיזה שחבר/ה בתנועה מסויימת בעיר מרכז פרוייקטים רב-תנועתיים!! נכון הם רצו לקחת אחריות על עצמם לעשות דבר כזה, אבל אני רק מקווה שזה לא יהפוך לקבע. אחרי הבחירות בטוח יהיה מישהו מבחוץ שייקח על עצמו את הדבר הזה, אני רק מקווה שמפקדת הקן שלכם לא תעשה עם זה בעיות (שנה שעברה מי שלקח על עצמו את התפקיד הזה היה מאיר בלעיש, אבל בטח השנה הוא לא יעשה זאת שוב)

משה אתה ממש מכצבן !!!!

אני לא חולם ... והיום מאוד קשה לעשות דברים בבית שמש בלי הנוע"ל !!! מי שמע עלינו ?! ?! ?! כל בית שמש שמעה עלינו !!! חוץ מאלה שחולים בהקיץ ולא יודעים מה קורה בעיר שלהם וחושבים שהיא "בתנופה" ! ! ! אנחנו הנוע"ל ועשינו הרבה דברים משמעותיים שאתה כנראה לא יודע עליהם כמו: יום צמתים נגד הגזרות הכלכליות של ביבי, טקס מאוד מכובד שנה שעברה לזכר יצחק רבין, ארגנו חלוקת מזון לנזקקים, ועוד הרבה !!!! אנחנו לא עבדנו עם בית תמחוי שנתיים אבל ארגנו 100 מנות לנזקקים לקראת החגים, בצעירה היו הכי הרבה בפעולה שלי 21 חניכים, שזה הקבוצה האידאלית בנוער העובד והלומד בין 20 ל25 חניכים. ובבוגרת נראה לי 11 או יותר ! אממממ אני מאמין, אילן מאמין, שירן קצת, ויש עוד כמה ... לא שאלתי את כולם !, והאנשים לא באים של החברה, הם באים בשביל לתרום לקהילה !!! זה לא נכון, יש לנו גם משכבת י' בברנקו וייס, אנחנו ניסנו לגייס בשייבר אבל יש הסכמה לא חתומה יותר עקרונית ששיבר הם של הצופים. משה אל תשכח דבר אחד חשוב מאוד: זה לא הכמות זה האיכות ! ! ! זה האמת, תראה לי תנועה נוספת בבית שמש שהתנגדה לגזרות של ביבי חוץ מהנוע"ל ... ?! ?! ?! אתה יכול לדבר עם צרויה רכזת (לא מפקדת !!) קן בית שמש ולהיות שותף פעיל בעשיה. אבל משה לא רוצה שיתוף פעולה של בית"ר והנוע"ל ... בעיה שלך !!!!!!!!!!!!!!!!!! הפסד שלך !!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שעדיין לא איבדתי תקווה על שיתוף פעולה עם בית"ר עדיין יש לכם את יוסי רכז מעו"ז בית שמש, ושהרכז שלכם יגיד שזה נגמר ... אז נוכל לדעת שאתם לא רוצים שיתוף פעולה !!!

MS6

New member
הסברתי מקודם

שאני יכול להטיל וטו על דבר כזה, לכן לא יהיה שיתוף פעולה. זה שהפגנתם נגד ביבי ואנחנו לא, זה לא בגלל שלא התארגנו... זה כי לא רצינו!! אבל אנחנו כן מפגינים נגד תנועת "שלום עכשיו". אנחנו כן מפגינים נגד הסכמים כמו "אוסלו", "מפת הדרכים", ו"וואי". ואם ביבי היה עושה משהו שנוגד את עקרונות התנועה... היינו גם מפגינים נגדו (אגב ביבי היה מדריך בתנועת בית"ר אז לא נראה לי שנפגין נגדו בכלל). זה תירוץ די נדוש "זה לא הכמות זה האיכות" תאמין לי שאם מישהו, שממש לא מתאים לתנועה שלכם, היה בא אליכם וממש רוצה להישאר בתנועה לא הייתם אומרים לו לא! תודה בזה זו לא בושה: לא הלך לכם כ"כ הגיוסים. כמה אנשים יש לכם משכבת י' בברנקו וויס? אתה נותן לי נתונים מקסימליים+ בשביל להראות לי שיש לכם חניכים, טוב אז ביום החמישי האחרון, בפעולה דיי נורמלית של הבוגרים, היו כ-30 בוגרים בפעולה. אני יודע שאתה מאמין, אבל אתה בין היחידים שמאמינים ובכלל אם לא היו מגייסים אותך לתנועה לא היית בכלל שומע עליה (לעומת זאת אותנו לא גייסו פעלנו בעצמנו להקמת המעו"ז). אבל עזוב, אנחנו נראה השנה כמה חניכים שלכם יבואו לצעדה בחנוכה, וכמה חניכים שלכם יבואו לאנדרטה ביום הזיכרון.

A m i r 17

New member
על מה אתה מדבר????

"ששיבר הם של הצופים" על סמך מה אתה אומר את זה??? השאין לכם חניכים משייבר זה לא אומר ששיבר הם של הצופים או של תנועה אחרת, אף אחד לא יכול להגיד לשום חניך לאיזה תנועה להצטרף... אז אל תחפש תירוצים למה אין לכם חניכים משייבר

MS6

New member
לא רק זה...

גם לנו יש חניכים בשייבר, זה מה שניסיתי להגיד. אין דבר כזה בעלות על בתי ספר ותנועה שמסתמכת על בית ספר אחד מצבה רע מאוד!!!! וזה רק מראה על העובדה שיש שם חבורות ושלאנשים בתנועה קשה מאוד לפנות לאנשים שהם לא מכירים ולגייס אותם.

A m i r 17

New member
נכון...

ובקשר לשיתוף פעולה, צופים-בית"ר, יכול להיות מאוד נחמד לארגן איזה משהו ביחד... בצופים שמוגדרת כתנועה ניטרלית שלא משתייכת לשום צד פוליטי נותנים יד רחבה לשיתופי פעולה עם כולם! אז נקווה שבאמת יהיה משהו ביחד בקרוב שיקרב את התנועות!

הכוונה היא שלפני שנתיים וחצי קמה

הקומונרית שהקימה את הקן בבית שמש, התחילה וניסתה לגייס אנשים בשייבר, אבל האנשים לא באו, וחלק משייבר בצופים ... אז יש מעין הסכמה לא כתובה שהנוע"ל לא מגייס משייבר !!! ואגב רק לידיעתכם היו לנו שני חניכות מפיירסט ובאו איזה שתי ח'ברה משייבר ... אבל אנחנו לא ממש באים לשייבר לגיוסים, מכיוון שהנוע"ל איננו מגייס משייבר.

אני בספק !!!, חוצמזה אם כבר נראה לי

אנשים יעדיפו ללכת לצופים ... היא תנועה יותר מכורת ... בגלל זה הנוע"ל כבר הפסיק לגייס בשייבר ... אנשים הולכים לצופים, ומי שלא הולך לצופים לא רוצה לבוא לשום תנועה אחרת. אבל בברנקו ברגע שניתנה האפשרות לבוא לנוע"ל אנשים מייד קפצו על ההזדמנות !

A m i r 17

New member
נפלא שאתה מנסה להרגיע את הרוחות...

אבל כבר יש שרשור על זה, אז בשביל הסדר של הפורום(אתה בטח יודע כמה זה חשוב) אנא אם יש לך או לשאר חברי הפורום הודעה לרשום וכבר יש שרשור בנושא אז לשרשר. ככה הכל יהיה יותר נעים לעין

למעלה