פסק זמן.. עזרה ?

פסק זמן.. עזרה ?

תקשיבו הסיפור שלי קצת מסובך אבל אני באמת צריכה עזרה.. ממישהו שחווה את המצב הזה כבר או שחושב שיכול לעזור.. אני וחבר שלי שנינו בגילאי ה 20 הוא טיפה יותר גדול ואנחנו יוצאים כבר 3 שנים. לפניי הייתה לו גם חברה 3 שנים וישר איך שהם נפרדו הוא התחיל לצאת איתי. בהתחלה של הקשר שלנו אחרי שנה משהו כזה לקחנו פסק זמן כי לא הסתדר לנו כ"כ שבפסק זמן הזה אני התקשרתי אליו המוןן ולחצתי עליו המוןן ואחרי שבוע אייכשהו הגיע מצב שבו לא יכלנו כבר שנינו וחזרנו.. מאז עברנו שנתיים ובחצי שנה האחרונה הקשר שוב במגמת התדרדרות.. שנינו התחלנו די לזלזל והיו המון מריבות. ואז אתמול פשוט משום מקום הוא אמר לי שהוא רוצה פסק זמן הוא מבולבל לגבי המון דברים, ושזו תקופה שבן אדם צריך למצוא את עצמו וכו'. והוא גם הוסיף שההפסקה הזאת היא ממש לא במטרה לצאת עם אחרות או לבגוד בי ושהוא בטוח שהוא רוצה להיות איתי אבל הוא צריך את ההפסקה הזאת כדי לסדר את הראש שלו.. והוא לא נתן זמן מסויים לסיום של זה.. הוא פשוט אמר שאם אנחנו צריכים להיות ביחד אנחנו נהיה ביחד ושההפסקה הזאת לא לתמיד שזה ייגמר מתישהו.. הוא בן אדם שנורא נוטה לשנות את המחשבות שלו כל כמה זמן ואני מאוד מודאגת לגבי זה.. כי אני אוהבת אותו ואני יודעת שבחיים לא תהיה לי עוד אהבה כמו זאת.. מאז שהוא אמר לי את זה הרגשתי שנגמרו לי כל הכוחות אני פשוט לא אוכלת לא ישנה פשוט בדיכאון טוטאלי.. אני לא יודעת אם אני אמורה להתנהג כמו בפעם הקודמת, להתקשר הרבה ולהזכיר לו את קיומי או.. לחכות באמת עד השיחה הראשונה כדי שיהיה לו זמן להתגעגע קצת.. כי אני יודעת שעכשיו הוא בטח מרגיש הקלה אבל רוב הסיכויים שתוך כמה ימים ההקלה הופכת לגעגועים.. ואם לחכות.. אז מתי להתקשר?מה אני אמורה לעשות בנתיים? שכחתי לציין.. אנחנו גרים ביחד גם כמעט מתחילת הקשר ואני עובדת איתו.. אז יש הגיון בבקשה שלו להפסקה כי אנחנו 24 שעות ביחד ביחד ביחד... יכול להיות שהוא באמת רוצה מנוחה.. קיצור אני באמת לא יודעת מה אני אמורה לעשות..בקשה תעזרו לי.. :(

רק עידכון קטן..שקרה הרגע

הוא התקשר אליי, שאל מה שלומי ואמר לי משהו כזה שכשאנחנו ביחד הוא מרגיש את התחושה שהוא רוצה הפסקה וכשהוא בלעדיי הוא מרגיש שהוא פגע בי ולא טוב לו עם זה..והוא שאל איך אני ארגיש אם זה יהיה תמידי ופשוט לא נהיה יותר יחד.. אני לא יודעת כבר מה לעשות..

רפסודיה

New member
מבינה שזה מכאיב לך מאוד

להפרד זה כואב מאוד, אבל את תעמדי בזה וגם תתאוששי, ואז תוכלי להכניס לחיים שלך קשר עם בחור שיודע בעצמו, בלי שתצטרכי להזכיר לו, או לשכנע אותו, שהוא רוצה להיות איתך.

BlackUnicorn

New member
הוא אמר לך את זה באופן מפורש - הוא לא

רוצה להיות איתך. אין לך מה לחפש שם, את צעירה - תמשיכי הלאה ותמצאי לך משהו יותר טוב.

רפסודיה

New member
את צריכה להזכיר לו את קיומך?

למה את רוצה להיות בקשר כזה שבו את צריכה להזכיר לבן זוגך את קיומך? לא יודעת אם זה מה שתבחרי לעשות אבל על פי הנתונים שתיארת אני הייתי מניחה לו לגמרי, שיילך לחשוב עם עצמו ולסדר את הראש שלו. ואני מצידי הייתי, עם כל הצער שבזה אומרת לעצמי את האמת- שזו פרידה, ואני בוחרת להפרד ממנו מכיוון שהבחור פשוט לא סגור עלי.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני לא חושב שטלפונים וסמסים יעזרו. ההיפך מזה.

אולי הם יגרמו לך להרגיש שאת עושה את המקסימום וזה ירגיע אותך באותו רגע, אבל למעשה זה יעשה גם לך וגם לו רע. בסופו של דבר, כל אדם מחליט עם עצמו.

נומלה

New member
מה שנשאר לך זה להמשיך הלאה

הוא עשה לך תרגיל לא ממש יפה. פסק זמן בלי תאריך סיום אבל שאת תהיי בעמדת המתנה ולא תוכלי להפגש עם אחרים כי הוא ישוב כשיגמור להרהר. זה מבחינתו לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה באותו זמן. נראה לך?

רפסודיה

New member
העניין הוא מה את מכניסה תחת התקווה הזו

אם התקווה שלך נוגעת אלייך ואת במקום ממנו תתחילי להתפתח ובהמשך תתעוררי לבקש לעצמך קשר בו את נאהבת על ידו ומתקיימת בנפשו של האיש שממולך, ושמעריך את מה שקורה ביניכם. או שהתקווה שלך עוסקת בו שיתעורר לזכור כמה כדאי לו להיות איתך- במקרה האחרון את לא עוזרת לעצמך. אלא משאירה עצמך תקועה תלויה על חוט ה"בלבול" שלו.

אייבורי

New member
טעמי

בהיותי חייל שמנמן במדים צה"ליים סקסים במיוחד נהגתי להגיע למשה השקימיסט היחידתי בשעה 10 בדיוק כל בוקר הייתי מנשנש לי כיףכיף ומתחיל להתעורר בדיוק לקראת שעה 4 עת זמן סיום המשמרת. אבל משה היה שקימיסט אופייני, היה נוטה לזלזל בקהל לקוחותיו קרי בי. יום אחד באתי כהרגלי ונגמר הכיףכף אמרתי לו משה, מה יש לך עם האורנג'דה הוא לקח לגימה גדולה מהגזוז ושתק אז כאשר נגמר הכיפכף הבנתי שאין ברירה וחייבים לעבור לפסק זמן טעם מתוק של עלית שהייתה הכוסית של הבסיס. אבל היא, היא מסיפור אחר.

הפסקת יחסים

כניראה שהוא ממוקד יותר בחברים ובמישפחה שלו יותר יש שם איזה עיניין של עשיית צדק כל שהוא

למעלה