פסק דין חשוב

מצב
הנושא נעול.
פסק דין חשוב

פסק דין חשוב
לא קשור לדיני משפחה אבל לאתיקה של שופטים. אולי הוא ישפיע על מדיניות הצנזורה של מנהלת הפורום.

השוואה מעניינת

פסק דין חשוב
לא קשור לדיני משפחה אבל לאתיקה של שופטים. אולי הוא ישפיע על מדיניות הצנזורה של מנהלת הפורום.
השוואה מעניינת
בין פרסום פסק דין במסגרתו הורשעה שופטת בעבירות משמעתיות,,,, לבין - עריכת משפט שדה על גבי דפי האינטרנט ע"י עו"ד שמבקש להרשיע שופטים ודיינים, אך לא הצליח לרתום את המערכת לעשות זאת עבורו, למרות אמונתו הרבה בצידקת דבריו.

לא הבנת את המסר

השוואה מעניינת
בין פרסום פסק דין במסגרתו הורשעה שופטת בעבירות משמעתיות,,,, לבין - עריכת משפט שדה על גבי דפי האינטרנט ע"י עו"ד שמבקש להרשיע שופטים ודיינים, אך לא הצליח לרתום את המערכת לעשות זאת עבורו, למרות אמונתו הרבה בצידקת דבריו.
לא הבנת את המסר
אני מתכוון לשיקולים של פירסום פסק הדין. כשמצנזרים ידיעות על מעשים לא ראויים של שופטים יוצרים תחושה של חיפוי. במקרה שלך זה נובע מניגוד ענינים גס.

הענין הוא שאין מסר ואין שום דמיון

לא הבנת את המסר
אני מתכוון לשיקולים של פירסום פסק הדין. כשמצנזרים ידיעות על מעשים לא ראויים של שופטים יוצרים תחושה של חיפוי. במקרה שלך זה נובע מניגוד ענינים גס.
הענין הוא שאין מסר ואין שום דמיון
מטרת הפרסום בפסק הדין היתה "למזער" נזקים של פרסום לא אחראי ולמקד את הענין על דרך של פרסום פסק הדין, כדי שהציבור ידע במה נכשלה השופטת ומה מן הפרסומים נבדה במוחם הקודח של המפרסמים. אצלך כל הבדיקות שנעשו הוכיחו שאין ממש בטענותיך ואין שום פסק דין שעולה ממנו שיש ממש בטענותיך.

כנראה שהשופטת צריכה להרוג מישהו

פסק דין חשוב
בשביל שיעבירו אותה מתפקידה. What else is new?אכן שמור לי ואשמור לך של גילדת השופטים. מעניין אם הנפגעים זכאים לתביעת נזיקין. אבל לא קשור ל"צנזורה" באתר

משה אחר

New member
אם נגרם להם נזק

בשביל שיעבירו אותה מתפקידה. What else is new?אכן שמור לי ואשמור לך של גילדת השופטים. מעניין אם הנפגעים זכאים לתביעת נזיקין. אבל לא קשור ל"צנזורה" באתר
אם נגרם להם נזק
הם יכולים לתבוע את המדינה. ל"כבודה" יש חסינות כאמור בס' 8 לפקנ"ז.

ayb1

Well-known member
אם שופט עבר על החוק וגרם נזק לאחר

אם נגרם להם נזק
הם יכולים לתבוע את המדינה. ל"כבודה" יש חסינות כאמור בס' 8 לפקנ"ז.
יש לו חסינות על זה?? או שחסינותו היא על נזקים הנגרמים כתוצאה מפסיקתו כאשר עירעור באינסטנציה גבוהה יותר הופכת את פסק הדין שלו.

משה אחר

New member
לשופט עצמו יש חסינות

יש לו חסינות על זה?? או שחסינותו היא על נזקים הנגרמים כתוצאה מפסיקתו כאשר עירעור באינסטנציה גבוהה יותר הופכת את פסק הדין שלו.
לשופט עצמו יש חסינות
למדינה אין

משה אחר

New member
לשופט עצמו יש חסינות

לשופט עצמו יש חסינות
למדינה אין.

מצב
הנושא נעול.
למעלה