פסקול של סרט

• פותח הנושא miru1
  • פורסם בתאריך

miru1

New member
פסקול של סרט

שלום אני מעוניינת בפסקול של הסרט "דמעות של גמל" אך אינני יודעת איזה חברה הוציאה אותו או איזה שנה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה מראש, מרים

Rapid נאור

New member
לא מצאתי בשום מנוע חיפוש

וגם לא נתקלתי בזה במונגוליה. אז כנראה שדבר כזה לא קיים. אם את מעוניינת, יש לי שלושה קליפים של בחור מאוד מוכשר בשם חונגור, שמנגן על ה"פידל-הורס" המסורתי שלהם.. נאור.

miru1

New member
איך זה נשמע ה"פידל הורס"

וכמה זה עולה? חוץ מזה, האם זה רק קלפים או גם מוזיקה נטו ללא קליפים? מרים

Rapid נאור

New member
אפשר להמשיך את זה במסרים או

בתוכניות למיניהם, כי זה כבר לא לפורום. במונוגוליה זה נע בין 100 ל1000 דולר. תלוןי באיכות, אין להשיג את זה בארץ עד כמה שידוע לי, לפחות לא אותנטי. זה נשמע כמו שילוב הזוי כזה של כינור וצ'לו. ולי יש רק את הקליפים (כי זה מה שהוא הביא לי) אבל את יכולה למצוא מלא ברשת.

miru1

New member
טעות בתקשורת

אתה אמרת לי שיש לך חבר שיש לו קליפים עם כלי זה ועכשיו אתה אומר שאפשר למצוא את זה רק במונגוליה!? יש לך טעות בהיגיון. או שיש לך חבר שאוכל להתעניין או שאין. מרים

Rapid נאור

New member
לוגיקה בסיסית.

א. אף פעם לא אמרתי שהוא חבר, למרות שהוא מכר טוב (התארחתי אצל המשפחה שלו חודשיים) ב. זה שהקליפים הם עם הכלי, לא אומר שאפשר למצוא אותו בארץ כי ג. חשבת אולי שהוא ממונגוליה? ולכן אי אפשר למצוא את הקליפים.. בנוגע לאו שיש או שאין.. אם את רוצה, את מוזמנת לפנות לטורו, הדירה שלו נמצאת כ-50 מטר מערבה מהסטייט דפרטמנט סטור, על הרחוב הראשי (פיס אווניו) באולן בטאר. נאור.

miru1

New member
חוסר היגיון

למה לכתוב לי על מישהו שגר במונגוליה או בתיאלינד או בספרד או בכל מדינה אחרת. הרי זה ברור וידוע שאני חיפשתי משהו בישראל ולא בחו"ל? אני מכירה מסכות יפות מאוד שעושים בתיאלינד (ואת כתובתם גם) אבל ברור שלא אמליץ למישהו מהפורום המתאים שהרי אותו אדם מחפש מסכות בסיגנון זה בישראל. לא משנה...... מרים

Rapid נאור

New member
וואו, זה כל כך לא קשור לכל הדיון

הזה... אני סה"כ הצעתי, במקום פרטים על הפסקול, 3 קליפים של בן אדם שעושה מוזיקה מונגולית מסורתית. וזהו. נאור.

miru1

New member
כל דבר צריך להסביר? בכל אופן...

או.קי תודה. אך כמו כידוע, לא רלוונטי עד שאטוס למונגוליה...

Rapid נאור

New member
או... ממליץ בחום. מדינה יפייפיה.

והאיזור שמדובר עליו בסרט (מדבר הגובי) הוא רק חלק קטן (יחסית) מהמדינה. מעוטרת בשדות והרים ירוקים במרכז. אגמים ונהרות בצפון, ושניהם במערב (פחות או יותר) הנופים הכי יפים שראיתי מעודי.

miru1

New member
ואם נחזור לשפיות

אשמח לשמור על קשר. תודיע שתחזור

miru1

New member
קודם כל, תודה

חוץ מזה רציתי לשאול האם אתה מכיר D.V.D עם כתוביות בעברית? מרים

למעלה