פסקול של מוות.

Minimal Affair

New member
פסקול של מוות. ../images/Emo11.gif

שלום לכם גלמים חמודים. במוחי המעוות עלה רעיון מסויים... נניח שאתם עומדים למות (חס וחלילה) או מתכננים להתאבד. איזה דיסק הייתם מכינים לפני מותכם? שהיו משמיעים בזמן הלוויה, או בזמן גסיסתכם. אולי השאלה מעט קשה. תעשו את הדיסק לפי מספרים. (המספרים חשובים) לפי סדר מסויים, לפי בחירתכם האישית. גולם.

אני צריכה לחשוב על זה

ולחזור עם תשובה מאוחר יותר..... ממ טופיק מעניין...

Minimal Affair

New member
ועוד דבר

האוסף לא חייב לכלול רוק ישראלי, אלא כל סגנון שתרצו. וכל שיר שתרצו, שלדעתכם מתאים.

S h A b i T

New member
מממ שאלה מעניינת...

1. Pink floyd - goodbye cruel world 2. מצטערים - אביב גפן 3. Marilyn manson - Coma black 4. שפיות זמנית - הקיץ האחרון 5. צעיר לנצח - רמי קליינשטיין 6. The Doors - The End 7. היהודים - מלחמה שקטה (LIVE) - וכן זה חשוב שזה יהיה מהלייב. 8. I dont want to miss a thing - Aerosmith 9. מקום לדאגה - (ברח לי השם..) ולסיום - 9. חלולים - אביב גפן זה למקרה שאני אתאבד.. דבר שלא יקרה [טפו טפו.. כרגע אני שפויה] כי אני מניחה שאם אני אתאבד זה בגלל הסביבה וההשפעה שלה עליי. אז כל השירים מוקדשים לאלו שהרגו אותי. ת'אמת שעשיתי את זה בלי הרבה מחשבה.. אני מניחה שאם אני אחשוב על זה קצת הרשימה תשתנה.

S h A b i T

New member
ת'אמת שחשבתי על זה..

בהתחלה שמתי אותו אחרון.. ואז החלטתי שאני רוצה שחלולים יהיה אחרון, ושהוא יהיה ראשון.. השיר הזה לא מתאים להיות באמצע לדעתי.. או ראשון או אחרון. אוי ושכחתי לשים את סטארווי של לד זפלין וThe unforgiven - של מטאליקה.. השיר היחיד שאני אוהבת של הלהקה הזאת.. ולדעתי הוא מתאים

S h A b i T

New member
אוי ניזכרתי בעוד שיר

הפסקול של הסרט רקוויאם לחלום.. אתם תרצו להתאבד אחריי.

../images/Emo45.gif

אף פעם לא חשבתי על שאלה כזאת, אבל בחירה מעולה בעיקר הישראלי!! ומקום לדאגה זה ריקי גל ומתי כספי לא ידענו שכל כך כואב לך, מצטעריםם..
-הרגנו את הרגש-

Minimal Affair

New member
אני מוכרח לציין

שהדיסק לדעתי יהיה מן מכתב שזה, מכתב פרידה אחרון.

לא יודעת..

מה שבטוח זה ש Marooned של פינק פלויד יהיה שם. בכלל בעצם, כל THE DIVISION BELL המצויין שלהם.

למעלה