פסקולים

epitaph

New member
רק שהוא קונה אחר כך מה שהוא מוריד...

זה ההבדל ביננו.
 

mallava

New member
הרבה רבים וטובים

אין ספק שפסקול טוב מעלה את חווית הצפייה של הסרט כמה רמות למעלה. מה שעולה לי לראש עכשיו זה הפסקול הפנטסטי מhair , הסנדק וגם רומיאו ויוליה מ1968.
 

slallum

New member
מממ

ספר הג'ונגל
למטריקס הראשון וקצת לשני יש פסקול נחמד, אבל לא כולו ;] והשיר סיום של פייט קלאב זה אחלה
 
יש כל כך הרבה!

אלה שאני מקשיב להם הכי הרבה: The Godfather (הסנדק) - בשלושת הסרטים המוסיקה מדהימה, אבל במיוחד בראשון. A Clockwork Orange (התפוז המכני) - לדעתי, הפסקול הטוב ביותר של כל הזמנים. שילוב מעורר הערצה של בטהובן ומוסיקה אלקטרונית בראשית דרכה. Who Framed Roger Rabbit (מי הפליל את רוג'ר ראביט) - גם כן פסקול נהדר. מכניס אותך לג'אז של שנות ה-50 בצורה מצוינת. כמובן שיש עוד הרבה, אבל אלה הכי משמעותיים בשבילי. תהנו!
 
שכחתי את המחזמרים

Jesus Christ Superstar - פשוט שירים טובים אחד אחד, שלא לדבר על הסיפור. People Are Wrong! - הרבה הרבה פחות מוכר מהשאר כי הוא יחסית חדש. אבל המוסיקה שם היא פשוט תענוג, אם תוכלו למצוא עותק של הדיסק :) וכמובן, הכי טוב: Rocky Horror Picture Show - אין, אין על זה. סרט הקאלט הטוב ביותר של כל הזמנים! הסרט הוא כולו אורגיה אחד גדולה והפסקול בהחלט מזכיר את הסרט בצורה הכי חיובית שיש. חובה לשמוע/לראות את הסרט לפחות פעם אחת בחיים.
 

oneman2

New member
הסרט Ray נחשב?../images/Emo189.gif

(אני מתכוון לסרט שנעשה על חייו של ריי צ'ארלס)
 

Anuerysm

New member
פסקול טוב של סרט לפי דעתי

לא הולך לפי טיב השירים, אלא לפי איך הם מעבירים את האווירה של הסרט, בריי זה לא ממש.. כאילו, מה כבר אפשר לצפות מסרט על ריי צ'ארלס קח לדוגמא את הטוב הרע והמכוער שזה אחד הפסקולים הגדולים ביותר שיש בעולם, אבל זה לא שאתה יושב ושומע את זה להנאתך (לפחות לא אני)
 

epitaph

New member
כבר הזכירו כאן כמה שרציתי...

כמו למשל כל סרט של קוונטין טרנטינו, אני רואה שלא הזכירו כאן את הסרט "ג'קי בראון" אז אני אזכיר. עוד פסקולים שווים לבד מאלה שכבר הוזכרו בשירשור, יש את הפסקול של הסרט "הבוגר", פסקול שלם מבית היוצר של סיימון וגארפונקל, הפסקול המינימליסטי הנהדר לסרט "רקוויאם לחלום" שמהווה חלק בלתי נפרד מהסרט עצמו. עוד פסקול, הפעם של סרט עצמי ופחות מוכר זה הפסקול של הסרט Buffalo 66, סרט בבימויו, הפקתו והשתתפותו כשחקן ראשי של וינסנט גאלו, ולא רק זה, גם חלק גדול מהפסקול זו יצירה מקורית שלו, בהחלט שווה לשמוע, במיוחד כשהבחור מפגין טעם טוב ואת שאר הפסקול שלא הוא כתב ממלאים שירים של קרימזון, יאס וסטן גטס.
 
למעלה