את צריכה להודות לי
כי כבר רשמתי יותר מדי תקצירים.... זה לא ממש בזמן אמת ורשמתיי כמה אירועים לפני האחרים אבל זה לא יהרוס לך את העלילה. ה"איש בעניבה הצהובה" בורח מאיזור השדה תעופה יחד עם צוות של אנשים וקרטיס והחבר'ה שלו מבינים את זה הם גם מבינים שהכרטיס שהבחור בעניבה הצהובה קיבל הוביל אותו ל 20 מיכלי גז עצבים "סנטוקס". בנוסף אנחנו רואים (רק אנחנו) שהאיש בעניבה הצהובה רוצה להתנקם ברוסים מאיזושהיא סיבה ג'ק נוסע חזרה לסיטיו. ובינתיים (את מבינה שאני משתמשת במילהה הזאת בגלל היעדר מילים אחרות כי המילה הזאת ממש ממש לא מתאימה לתוכנית בזמן אמת) אוולין מוצאת את מרתה מעולפת בחדר שלה וקוראת לעזרה. כשהיא מתעוררת היא מספרת לבעלה שהיו לה את ההוכחות אבל מישהו גנב לה אותן וולט קאמינגס מציע לאשפז אותה. וולט קאמינס מדבר עם מישהו (לא מישהו בצד הטוב) ואומר לו שיש לו חפרפרת בתוך הסיטיו. כשדיאן הקסלי והבן שלה עומדים להגיעמקגיל מבקש מאודרי שתתחקר את דיאן (מסיבה די מפגרת שאני מעדיפה לחסוך ממך) מסתבר שספנסר הוא החפרפרת (כן, תמיד דופקים את הישראלים) והוא מודיע לקאמינגס מתי ג'ק יגיע. דיאן ודרק מגיעים לסיטיו, דיאן נפגשת עם אודרי ואודרי שולחת אותה למשרד שלה. אודרי מתחקרת את דיאן ויש קטע שאני ממש אהבתי שדיאן אומרת שהיא ידעה שלג'ק יש סודות אבל היא קיבלה אותו כמו שהוא מה שממש נחמד כי זו הסיבה שאודרי נפרדה ממנו ואז ג'ק מגיע ויש קטע מרגש שג'ק מדבר עם אודרי לא ממש קורה שם הרבה... טוב עכשיו אני כבר ממש לא זוכרת... אם.... ספנסר מכניס לסיטיו בחור שאמור להרוג את ג'ק אבל ספנסר לא יודע את זה, הוא חושב שהבחור הזה בא כדי לשים ציטוט על הקו או משהו כזה, בכל מקרה ספנסר בכלל לא יודע שהוא בצד של הרעים כי הרי וולט קאמינגס עובד בבית הלבן אז אם הוא מבקש ממנו משהו יש לו סיבה טובה. בזמן הזה ג'ק כבר בחדר מצב עם ביוקנן והם מקבלים שיחה שטוני התאושש (הוא לא באמת התאושש זה רק בשביל להשיג את ג'ק) ג'ק מגיע למרפאה ואחרי קרב ארוך שבמהלכו נסדקה לג'ק צלע ג'ק תוקע מספריים בצוואר של הבחור הרע והוא מת. זה בערך כל מה שקרה, תקנו אותי אם שכחתי משהו מקווה שעזרתי