דוסון- היה מעצבן פייסי ואודרי- חברים רשמית (גם למדנו מהפרק שלאודרי יש טעם בגברים- האקס שלה בא לבקר) ג´ואי וצ´ארלי- וואי איזה חמודים (מזה לא מחכה לפרק הבאה!) ג´ק- נכשל בלימודים, מסכן ג´ן- מצוננת ד.א אנשים ראיתם את הפרומו אשכרה לתת לג´ואי הזאת מכות!!!
באמת היה ממש ממש מתוק! ודוסון היה כזה מסכן שפייסי אמר לו "היא עם צ´ארלי.." למרות שדי מגיע לו.. שיבין שזה נ-ג-מ-ר! היא לא יכולה לחכות לו ולמצבי רוח שלו (בא לי עלייך לא בא לי עלייך)
כל מי שאני מדברת איתו על הפרק אומר שהחבר של אודרי ממש חתיך. ולי אין מושג על מה הם מדברים... הוא לא חתיך ולא יפה. פייסי, ג´ק, דוסון וצ´רלי - כולם יותר יפים ממנו.
אם כמה שאני שונאתי אותה.. אחרי שבוע..שבועיים הבנתי שהיא עשתה את זה משיקולים..ממ..יחסית נכונים.
הוא רצה לוותר על הזדמנות נהדרת שהוא חיכה לה כל כך הרבה זמן בשביל יחסים.. (עזבי את ג´ואי כרגע).. וכמו שג´ואי אמרה יחסים לא נמשכים.. היא גם שאלה אותו "אם אני לא הייתי בתמונה.. היית חושב לרגע לא לעזוב??" והוא ענה לא..
היא סתם משעממת! ועכשיו שהיא תפרד מצ´ארלי החמוד אני אשנא אותה יותר!! האמת שאני חושבת שצ´ארלי רצה אותה רק בגלל שהיא שיחקה אותה קשה להשגה איתו.. עדיף לו להיות עם ג´ן נראה לי.. שמתם לב שג´ן בכלל לא מעניינת ומתמקדים בה טיפה רק מתי שהיא עם דוסון או משהו..
לא יפה. אני עדיין לא הבנתי מה ג´ואי עשתה שכל כך נורא אבל אולי אחרי הפרקים הקודמים אני אבין למה כל כך כועסים עליה. מה שבטוח אני לא אשנא אותה כי זה מעבר ליכולתי.
עושה לי צמרמורת כל פעם מחדש................................................................................................................................
אני כבר מחכה לפרק הבא! צ´רלי כזה מתוק! היה פרק מאוד יפה.. והחבר הזה כריס ממש לא חתיך.. בללעעע! וM2M דווקא די היו "נחשבות" שהייתי בכיתה ו´ איפה הן עכשיו?? *מבולבלת*
יש לה דווקא אחלה חתימה. M2M באמת אחלה להקה ואני לא קולטת את ג´ואי מה הקטע שלה ?! סתם מגעילה וכריס מה זה מתוק לאודרי יש אחלה טעם אבל זה היה ברור שהיא תבחר בפייסי אין מישהו יותר מושלם!!!
גם לי זה עושה צמרמורת כל פעם שאני נזכרת בזה או רואה את הקטע הזה. אני זוכרת שכשהיה את הפרק הזה גם אחרי שהוא נגמר אני נשארתי מול המסך בוהה בטלוויזיה עם פה פעור. זה היה לדעתי הקטע הכי מקסים בדוסון קריק.