פספסתי הלילה חלום צלול

לקשמי

New member
פספסתי הלילה חלום צלול

לא מבינה איך פספסתי אותו. היו לי את כל הרמזים שבעולם ובכל זאת זה נשאר חלום רגיל. הקטע היה כזה: שחיתי במין בריכה גדולה כזאת שבמרכזה היה איזשהו "אי" קטן, כלומר איזושהי בימת אבן כזאת, אבל לא משנה. בתוך השחייה הזאת הייתי צריכה לעשות משהו, כנראה לחפש משהו בבריכה. היה לי ביד שעון דיגיטלי (לא שעון יד, אלא שעון רגיל שהיה דיגיטלי). ובאיזשהו שלב השתמשתי בו כדי לעשות בדיקת מציאות. הסתכלתי עליו מספר פעמים. כמה פעמים השעה בו הייתה 11:15 ובפעמים אחרות לא הצלחתי לראות את השעה כי היה עליו אור שטישטש את השעה. באותו שלב עוד לא חשדתי, מילא, גם במציאות יכול לקרות שאני מסתכלת על שעון דיגיטלי מזווית כזאת שלא רואים כל כך את השעה (וזה קורה הרבה). אבל היה קטע שהסתכלתי, השעה הייתה 11:15, הסטתי את המבט והסתכלתי שוב והשעה כבר הייתה 11:20! בשלב הזה כבר התחלתי לחשוד. נכון שהשעה יכולה להתחלף, אבל כל כך מהר לקפוץ ב-5 דקות? התחלתי לחשוד שאולי זה חלום, אבל עדיין לא הייתה לי ממש מודעות מלאה! וכל זה אפילו ששנייה אחר כך התחלתי לרחף מעל המים, עוד סימן שהיה אמור לרמוז לי שאני חולמת! ובכל זאת לא "התעוררתי" בתוך החלום והחלום המשיך כרגיל.

LOLI152

New member
גם לי זה קרה

הסתכלתי על שלט של רחוב זה היה בכפ"ס. והיה שם שלט שהיה כתוב עליו "צכה" ואני יודעת שאין רחוב כזה XD וגם היו שם בקתות, ואני לא חושבת שיש עיר בארץ, בטח לא כפ"ס שיש בה בקתות (מעץ בכאלה)

silverhawk

New member
קורה לכולם

אבל דווקא במקרה הספיציפי הזה אני מניח שהאשמה נעוצה בך - האם את מבצעת את בדיקות המציאות כמו שצריך? מאמינה שהשעה( לדוגמה) תשתנה?

לקשמי

New member
אני לא רק מאמינה...

אלא אפילו מנסה בדרך כלל לשנות אותה בעצמי. בכל אופן, אני לא חושבת גם שזה קשור לעניין, כי בחלום, השעה דווקא כן השתנתה ובצורה שהייתה אמורה להוכיח לי מעבר לכל ספק שזה חלום. וגם זה שהתחלתי לעוף ובכל זאת עוד לא קלטתי שזה חלום.

למעלה