פספסתי את הרכבת?

פספסתי את הרכבת?

יש לכם לפעמים את התחושה המזוויעה שכולם נהנים איפשהו חוץ ממכם? התחושה שאתם תקועים בזמן וכולם התקדמו? שנרדמתם איפשהו במילניום הקודם ואף אחד לא טרח להעיר אתכם? אני יושב ובוהה לי מחוץ לחלון בשעה 5 אחר הצהריים ביום אביבי ומגלה שאין לי חיים. למה אף אחד לא הודיע לי? `מעגל החברים` שלי מזמן התפרק. כל אחד הרכיב לעצמו עוד כמה מעגלים, משולשים, מרובעים וכל צורה גאומטרית אחרת שאתם יכולים לעלות על דעתכם ואני יושב פה ומוריד שירים בנאפסטר. מה קרה? מתי פספסתי הכל? מילא הייתי מפסיד את ילדותי העשוקה בשביל להיות `חנון`. אבל גם את הבגרויות הקרבות ובאות אני הולך לפשל כי אני פשוט לא לומד. לפעמים אני יכול להרדם לשעה ובפלאפון יהיו 8 הודעות, ולפעמים עובר שבוע ולא קורה כלום. סתם. שבוע שנרק מחיי. יש לכם את ההרגשה הזו לפעמים שפשוט לא סופרים אתכם? ועכשיו לדילמה הראשונה פה שהיא לא סתם שאלה רטורית. בעוד שלושה חודשים אתגייס לצה``ל ועומדות בפני כמה אפשרויות. החשובה בניהם היא האם אני רוצה לשרת בבסיס סגור או פתוח. בתור ``ג`ובניק מסריח`` שמעולם לא העלה בדעתו את האופציה של `להשאר שבת` מובן שהקרייה הייתה האופציה הראשונה. אבל אני יושב ובוהה מחוץ לחלון וחושב, ככה זה יהיה עוד 3 שנים? עוד 3 שנים של חוסר עשייה? של ישיבה מול המחשב בציפייה שהפלאפון יצלצל ומישהו יגאול אותי מהשעמום? הרי בבסיס סגור לא תהיה לי ברירה אלא להיות דבוק לעוד אנשים בגילי במשך 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע. אולי זה עדיף? מה דעתכם? (מקריאת כמה ההודעות האחרונות אני רואה שיש פה הרבה י``בניקים. אתם מוזמנים לכתוב מה אתם מתכננים לשלוש שנים הבאות.)

כן

למרות שאני רק כיתה ח`... אז כן זה בערך אותו דבר אצלי... בשבוע האחרון זה ככה.... זה באמת חרא של הרגשה...

leeloo

New member
פעילות חברתית

אני חלוקה בדעתי- מצד אחד אני אוהבת לצאת למסיבות ועם חברות ולעשות בלאגנים, אבל מצד שני, אין כמו להישאר בבית, בלי להתארגן, בלי להסתובב במשך 5 שעות עם נעלי עקב, איפור ועדשות, ולישון במיטה שלי הנוחה והנעימה למשך 12שעות (אם אני יוצאת אני ישנה אצל חברה ואז זה ממש ממש לא נוח- ואני לא מבינה למה הבית שלהם בנוי בצורה כזו...) אבל כאשר ביום שישי אין מה לעשות- באסה גדולה מאוד! כאילו, כמה כבר אפשר להישאר בבית?! משעמם לי!! אבל אני אומרת לכם, שברגע שיהיה לי רישיון, אין יום שישי ושבת אחד שאני אשאר בבית. אין סיכוי. עכשיו אם אני רוצה לצאת זה כרוך בנסיעה לעיר אחרת, כי בישוב הפצפון שלי אין מה לעשות, ואז צריך לשכנע הורים, למצוא חברה לישון אצלה, ושלא יהיה מבחן ביום ראשון, כי צריך ללמוד ביןם שבת, ואם אני אשן אצל חברה בחיים לא יהיה לי כוח ללמוד למבחן באותו יום. לילו, שבתחילת שנה הבאה יהיה לה רישיון- בטוח!!

בתור אחת

שמזדהה עם מצבך לחלוטין חייבת לציין... קורה קורים קרינו קורה שעובר שבוע ולא קורה כלום וקורה שהשבוע פשוט עמוס מידי רגשית כמו השבוע (הסיבות במערכת) ומתגייסת עוד 2 חודש אז אתה במצב יותר טוב... וקרינו איך היה הבגרות ביום שני? יש לי מחר מגן ואני לא לומדת חכמה שכמותי...... בייי ואם תרצה לדבר לפעמים אז שלח איצי``ק שלך או דואל....

Hell is beige

New member
קרה לכם פעם

שאתם כל הזמן בתחושה אדירה של החמצה, כאילו אתם לא עושים משהו שאתם צריכים לעשות, כאילו אתם מפספסים משהו נהדר אבל לא זוכרים בדיוק מהו? קרה לכם פעם שהרגשתם לא שלמים עם עצמכם ולא היה לכם מושג למה? עד לא מזמן דשא! היה תקוע בתחושה הזאת באופן מתמיד - וזה לא הר שכולו קצפת ומרשמלו אז רק שתדעו שדשא! מזדהה ודשא! מקווה שכל מי שמרגיש רע ירגיש יותר טוב בקרוב ולמדוכאים, סיפור אמיתי שדשא! כתב בזמנו אשר נאמר לו שהוא ``מציג אספקט של הדיכאון שאנשים נוטים להתעלם ממנו, וחבל``.

luka

New member
וזה בשביל כולכם

There is 3 kinds of people those who makes thing happen those who want thing to happen and there`s us who wonder what the hell is happened אוי כמה שאני גרועה באנגלית, אל תתקנו אותי בקיצור אני חושבת שאני והרבה כמוני ואתם הם אלה שתוהים מה לעזאזל קורה פה ואיפה אנחנו, ומה איתנו?!

למעלה