פספוסים..

ד י ק ו ש

New member
פספוסים..

היי חברייה.. מחר פספוסים.. אני פותחת את השרשור הזה.. זה שרשור שמיועד אך ורק למספור האנשים למחר!! עכשיו תראו איך זה הולך.. כל אחד... רושם בהודעה בשרשור הזה.. את מספר האנשים שהוא מביא.. כולל עצמו... !!!! לרשום רק מספר.. ואל תשרשרו להודעה הזאת התכתבויות.. אני רוצה שזה יהיה שרשור נקי למספור האנשים למחר.. זה חשוב!!!! וכמובן כשאתם רושמים תהיו בטוחים שזה נכון.. ושאתם באים.. כי זה חשוב המספור!! אני בערב אכנס ואספור סופית.. יש לכם עד הערב חבריה... יום טוב.. מאי מתוקה מזל טוב !! חולה עלייך!!

לדקלה...

אני ועוד חברה. קיצר 2 אנשים. תודה דיקוש!!!

לצעראי הכול השתבש לי. בגלל מקרה

מצער... הייתי אמורה להביא 16 חברה היה הסעות היה הכול.. אבל בדקה התישעים הכול נהרס.. לא נורא יהייה עוד הזדמנויותת... דיקלה אני מווקשת ממך שכול תוכנית שמאיה תתארח ויהייה אפשר להביא קהל מכאן תודיעי לנו...... תודה :( :)

ד י ק ו ש

New member
אוקיי אז ככההה

אני צריכה שמות.. עד 10 בערב רשימת שמות.. !!! שם ושם משפחה כי אני לא אהיה שם מחר כדי להכניס אותכם אז ביקשו ממני שמות.. ואל דאגה.. למרות שהיום בוטלה הופעה ברמלא מחר מאיה תהיה בפספוסים... ככה אמרה לי המפיקה של פספוסים.. אז תזרימו לי שמות

nitzangro2

New member
../images/Emo15.gifהנה השמות בשבילך

1.ניצן גרוסמן 2.תום נירגד 3.רוני פיטרמן 4.חן סופר

אביבוש7

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח רותםםם

השם משפחה שלי זה אטיאס. אני קרובת משפחה של מורן אטיאס ואיתי אטיאס חחח סתםםם צוחקתתת!!

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifחחח אביב, אם לא

היית אומרת שאת צוחקת עוד היינו לוקחים אותך ברצינות... מזל שאמרת לנו שזה בצחוק

למעלה