פספוסים של שה"ק 2 http://www.youtube.com/watch?v=52ti-SRTw44
ע ע י נ ב ל 1 New member 27/10/06 #2 יאווווווווווווווו מזה תודה../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif חברה שלי אמרה לי שהיה את זה בטלויזיה והפסדתי.... וחיפשתי את זה שניםםםםם סופסוףףףףףף הקדשהההה!!! (חחחח היתלהבתי)
יאווווווווווווווו מזה תודה../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif חברה שלי אמרה לי שהיה את זה בטלויזיה והפסדתי.... וחיפשתי את זה שניםםםםם סופסוףףףףףף הקדשהההה!!! (חחחח היתלהבתי)
T tali44 New member 27/10/06 #3 בפיספוסים זה היה של הסרט הראשון.... ופה זה של השני, אבל לש משנה.. (תודה ניקול)
D dark fairy14 New member 27/10/06 #4 ../images/Emo140.gifתודה... יואו אני מה זה כעסתי על עצמי שלא ראיתי את זהה בפספוסים... דרך אגב,יש ביו טיוב את הפספוסים גם של הסרט הראשון
../images/Emo140.gifתודה... יואו אני מה זה כעסתי על עצמי שלא ראיתי את זהה בפספוסים... דרך אגב,יש ביו טיוב את הפספוסים גם של הסרט הראשון
ע ע י נ ב ל 1 New member 28/10/06 #14 בקשר ל"איש מת" ../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif בקשר לסרט "איש מת" עם מישהי יכולה להסביר לי אותו, זה הסרט הכי מוזר שראיתי בחיים.... אה ושאלה שממש חשובה לי: ווילאם בלייק היה מת?? כאילו כל הסרט הוא מת?? תודה לעונות
בקשר ל"איש מת" ../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif בקשר לסרט "איש מת" עם מישהי יכולה להסביר לי אותו, זה הסרט הכי מוזר שראיתי בחיים.... אה ושאלה שממש חשובה לי: ווילאם בלייק היה מת?? כאילו כל הסרט הוא מת?? תודה לעונות