ככה את אהה??? פ'סדר רשמתי הכלללללללללללללללללללללל!!!!!! היום מרגישה קצת יותר טוב, תודה.
ט טאKילה New member 19/9/04 #15 ../images/Emo11.gifככה את אהה??? פ'סדר רשמתי הכלללללללללללללללללללללל!!!!!! היום מרגישה קצת יותר טוב, תודה.
../images/Emo11.gifככה את אהה??? פ'סדר רשמתי הכלללללללללללללללללללללל!!!!!! היום מרגישה קצת יותר טוב, תודה.
מ מיואשת3 New member 19/9/04 #16 כושי כושייייי.... מה רע בכושי?. הלוואי עליי איזה כושי.. ותרשמי ממוש על מי את מאיימת אהההההההה שמחה שמרגישה יותר טוב.שמרי על עצמך ככה שיהיה לי למי להציק}{
כושי כושייייי.... מה רע בכושי?. הלוואי עליי איזה כושי.. ותרשמי ממוש על מי את מאיימת אהההההההה שמחה שמרגישה יותר טוב.שמרי על עצמך ככה שיהיה לי למי להציק}{
א אחת שאוהבת New member 19/9/04 #24 יש.. ! פעם בצעירותי היה לי אחד מ... פינלנד.. משהו משהו.. גם בלונדיני גם מוצק גם חתיך גם עיניים תכלת והעיקר.. עשה מאסז משהו מ ד ה י ם ....
יש.. ! פעם בצעירותי היה לי אחד מ... פינלנד.. משהו משהו.. גם בלונדיני גם מוצק גם חתיך גם עיניים תכלת והעיקר.. עשה מאסז משהו מ ד ה י ם ....
א אחת שאוהבת New member 20/9/04 #29 ואני חשבתי שאמרת שיש לך כושי... אופס טעות... אגב ההוא מפינלנד מזה לא היה כושי.. בלונדיני כזה לא יכול להיות כושי.. אבל מאסז ..אח המאסז שלו המיס.. אין על הבלונדיני.....
ואני חשבתי שאמרת שיש לך כושי... אופס טעות... אגב ההוא מפינלנד מזה לא היה כושי.. בלונדיני כזה לא יכול להיות כושי.. אבל מאסז ..אח המאסז שלו המיס.. אין על הבלונדיני.....
מ מיואשת3 New member 20/9/04 #31 נו באמת.... סתכלי טופ... אני נראת כמו אחת שיהיה לה את המזל הזה שיפול עליה כושי
א אחת שאוהבת New member 20/9/04 #39 תמיד אמרו עלי.. בוסית קשוחה אבל... תענוג לעבוד עימה.. וזה גם מביא תוצאות מהנות אז למה לא? ... ואתה תפסיק להיות קטנוני מציעים לך עבודה תיקח.. לא כל יום אתה יכול להיות כושי...
תמיד אמרו עלי.. בוסית קשוחה אבל... תענוג לעבוד עימה.. וזה גם מביא תוצאות מהנות אז למה לא? ... ואתה תפסיק להיות קטנוני מציעים לך עבודה תיקח.. לא כל יום אתה יכול להיות כושי...
מ מיואשת3 New member 20/9/04 #33 ממממ... דרישות... העדינות מחייבת לשתוק. שכר..מי דיבר על תשלום בכלל. הטבות..אני....וזה אחלה הטבה. אגב קורות חיים לשלוח בהקדם.
ממממ... דרישות... העדינות מחייבת לשתוק. שכר..מי דיבר על תשלום בכלל. הטבות..אני....וזה אחלה הטבה. אגב קורות חיים לשלוח בהקדם.