פססססססססט...

• פותח הנושא Chav
  • פורסם בתאריך

Chav

New member
פססססססססט...

עכשיו שוריאטי עזב אני אומר שנעשה הפיכה בפורום... נתחיל בזה שנשנה את השם שלו ל-"להכיר את הקיר" ככה שכל האלה שרוצים לפרש חלומות לא ידעו להגיע לכאן. ומעכשיו נושא הפורום יוקדש ל... דברים, בעיקר דברים כאלה קצת מרובעים אבל לא ממש, כהים כאלה אפורים עם חדק ואוזניים גדולות שיעשו "טרווווו!" וכל האנשים בגן-החיות מתלהבים. אה? אה? מה אתם אומרים? ואם אתם כבר שם תביאו לי בקבוק קולה וביג-מק אני מת מרעב!!!! "מי יכיר את האיש שבקיר מפליץ כמו חרא - איך חרא מפליץ?? איך חרא מפליץ?? קוצ´י קוצ´י קו! קוצ´י קוצ´י קו! - כל היום"

MoonShield

New member
למה לא?

אם יש פורום גורדי שחקים אין שום סיבה שלא יהיה פורום פילים...

Gevakumon

New member
מה פילים?!?

מישהו דיבר על פילים?!? דן אמר, ואני אצטט: "דברים כאלה קצת מרובעים אבל לא ממש, כהים כאלה אפורים עם חדק ואוזניים גדולות שיעשו "טרווווו!"" אז למה פילים?? מה אתם תמיד נתקעים לפילים?? ורן, אני חולק על הבחירה שלך, לפי דעתי הפורום צריך להיות מוגדש לילדים לא גבוהים כאלה, קצת קצרים, ננסונים כאלו, שהולכים ומודדים משקפי שמש כל היום אבל אף פעם לא קונים כי הם סתם מניאקים, ואז המוכרות מתבאסות כל פעם מחדש, אבל לאלה בארוקה זה מגיע, הם כאלה נודניקיות וגם שהם סוגרות כל ארון שניה אחרי שאתה מודד והם נדבקות לך לתחת ולא נותנות לך למדוד משקפיים בשקט ואחרי כל זוג שואלות "נו? איך זה? יותר טוב? מה אתה מחפש? רוצה סטירה? בן זונה!" תעזבווו אותיייי@$#^@

Gevakumon

New member
מה, מה פילים? מה אתם עושים את עצכמם

ומה זה השם המפגר הזה תגידו לי, גבעקומון, רק התחלתי לקרוא אותו כמעט חטפתי כאב ראש נרדמה לי היד התעייפו לי העיניים והתפוצץ לי ווריד במוח. *גבע, במצב רוח שאין לזלזל בו, טוב יש*

Gevakumon

New member
יופי עכשיו אתה עונה?!??

בדיוק שאני כותב עוד הודעה?? ומה זה ההודעה המעפאנית הזאת לא יכולת להוסיף משהו?!?

Chav

New member
אה כן

רוצים לשמוע שיר? לא? טוב. אממממ.. היה כאן איזה אידיוט אחד שפירסם את דף היוצר שלו בבמה חדשה! די לפרסום העלוב הזה! במיוחד אם יש לך כזה דף אידיוט עם שירים כמו לדני יש יום הולדת!!!!!! פאקרס!!! ותזכרו את האיש שבקיר!#^%#$@&^$%&

Gevakumon

New member
במה חדשה, במה חדשה

אני עצוב, אבל שמח :) פחח גם לי יש דף יוצר בבמה חדשה, קוראים לזה הדף של גבע, זה מן דף כזה שהוא רק שלי ואני כותב בו מה שבא לי, והוא כזה בבמה חדשה, אז הכל נקי שם גם וזה, כי זה חדש חדש טיפ טופ ישר יצא מהאריזת פק-פקים, איזה כיף זה לעשות עם זה פאקים כאלה, הכי טוב זה לתפוס את זה ולסובב את זה, ככה זה מוציא הכי הרבה בו זמנית, פקפקפקפקפקפקפקפקפקפק בום טרטאח הנה, נשארו בזה עדיין פאקים, אני אתחיל לפוצץ *פאק* כן, יש לך *פאק* לומר משהו בנידון *פאק* *פאק*

Chav

New member
שאני אספר לך איך מכנים את זה?

את דברי פאקים האלה? טוב.. לוקחים חייזר, רצוי אחד כזה מפלוטו כי העור שלהם שקוף, ואז *צונזר - תמונות של ארנבות מקפצות בטבע מעבר לצוק עד למותן שנמצא מטר אחרי* לוקחים את העור של החייזר לוקחים איכר טיפש כזה שעושה לו פאק ואז נוצרים בו פאקים כאלה שאפשר לפוצץ. פאק פאק פאק!#%#$@&^@#%^ איש! מכיר! קיר! חור! קיר!

Gevakumon

New member
*פאק* NO WAY MAN!!!

אתה *פאק* אומר לי שכשאני מפוצץ את העטיפת פאק פאקים שלי אני *פאק* בעצם מפוצץ לאיזה חייזר מפלוטו את הצורה, *פאק* קורע לו את *פאק* האמא, שובר *פאק* לו את כל העצמות בגוף?!? בונא *פאק* זה אכזרי. אני חושב שאני *פאק* אקים אגודה נגד אנשים שמפוצצים את *פאק* הפאקים האלה.... יקראו לנו: -=האנטיפאקים=- *פאק* יש לנו כבר אתר *פאק* אינטרנט http://www.antipack.org לכו תחתמו על העצומה, היא *פאק* לא כל כך עצומה, דיי קטנה, אבל בעזרתכם היא תוכל לגדול!! להיות ענקית, עצומה, ואז נביא אותה לממשלה, לזונות האלה למעלה שם, *פאק* שהם יראו מה קורה פה!! שהם יראו איזה מחדל מתרחש מול עיניהם המרוחות דבק אפוקסי, נו אפוקסי, דבק מלט, זה כזה דבק שעשוי משני חומרים *פאק* שכשמחברים אותם הוא מתייבש, וזה כזה כזה כזה חזק, אבל זה מזה מסריח, וזה מלכלך בטירוף, שונא את זה, זה עושה לי כזה כאב ראש, אתה מכיר את הדבק הזה אחי? מכיר? *פאק*

Chav

New member
לא, רק דבק סוסים..

שאותו מייצרים למעשה מ...נפט, מוזר לאללה, מי חשב שאפשר לייצר משהו מנפט! מקור המילה נפט היא מהערמית, נפלט שזה חומר שנשתמש על ידי האלים הקדומים שלהם. hate and full you´re of yourself towards die and wanna you gray is it cause gray are cause you it gray cause is say can´t you cause want what you do you and if new is not it up so shut and die

Gevakumon

New member
הודעת מערכת

הכתובת שנמסרה לכם לא הייתה מדוייקת, הנה כתובת מתוקנת www.anipucks.org ועכשיו להמשך וווואאאאאאייי איזה שיר יפה, הלוואי שהיה לי כזה כשרון, כי, שרון, שרון ראש הממשלה, אני גם ראש ממשלה, ראש הממשלה החשאית, אבל אל תגידו לשרון כי הוא יתבאס. וואי, חשבתי על זה, אני צריך לעוף, מפה, רחוק, לשם, 5 דקות באוטו אבל עדיין דיי רחוק, כי נוסעים מהר, כי אין זמן, אין זמןןןן אז אני מקווה שנתראה, נתראה נתראה נתראה *פאק*

MoonShield

New member
חחחח

מי אמר שיותר מדי חלומות צלולים לא יכולים לגרום לבנאדם לצאת שרוט???

KEiN

New member
כן זכור לי שמישהו העלה את הנושא ../images/Emo9.gif

למעלה