פסססט!

assafTV

New member
פסססט!

עקב דרישת הקהל... קשת נובע עם קצת קצפת, מסטיק לעוס, אקונומיקה, והרבה חומר נפץ, אפשר להכין אחלה פצצה ביתית אני אוהב לכתוב ספרים בטירה ח"י עונות. אקסלנט! אתה מכוער, טיפש, מעצבן, ילדותי, גס רוח, קרציה... ויש עוד ארבעה דברים לפחות! איפה אפי? ואיפה לעזאזל זו צ'אד? (רשימה חלקית)

OKDeSign

New member
טוב עונה חלקית

עם קצת קצפת, מסטיק לעוס, אקונומיקה, והרבה חומר נפץ, אפשר להכין אחלה פצצה ביתית - שובר שורות ח"י עונות. אקסלנט! - הישרדות אהה זהו כל השאר לא עולה לי לראש :D

LeRanch

New member
נראה לי שטעית בשניהם

עם קצת קצפת, מסטיק לעוס, אקונומיקה, והרבה חומר נפץ, אפשר להכין אחלה פצצה ביתית - שובר שורות בשובר שורות מכינים סמים, לא פצצות. ח"י עונות. אקסלנט! - הישרדות ח"י=18. העונה שטרם שודרה היא 20.

OKDeSign

New member
משומה זכרתי 18..

וכן זה היה ניחוש הכי קרובלמה שיכלתי לחשוב, בשאר הפומפטים זה אפילו לא הזכיר לי משהו מוכר..ח

LeRanch

New member
מנחש../images/Emo3.gif

קשת נובע עם קצת קצפת, מסטיק לעוס, אקונומיקה, והרבה חומר נפץ, אפשר להכין אחלה פצצה ביתית - סוכן מחוק אני אוהב לכתוב ספרים בטירה - קאסל ח"י עונות. אקסלנט! - משפחת סימפסון (עונה 18) אתה מכוער, טיפש, מעצבן, ילדותי, גס רוח, קרציה... ויש עוד ארבעה דברים לפחות! איפה אפי? ואיפה לעזאזל זו צ'אד? - אבודים באפריקה השאר ממש קשים!

LeRanch

New member
נראה לי שעליתי על עוד אחד

קשת נובע - יכול להיות שמדובר במשחק מילים על "ארצ'ר"? Archer בעברית זה קָשַת והשם של הדמות. רק לא הבנתי מה הקשר למילה נובע..

LeRanch

New member
ועל עוד אחד - "איפה אפי?" - סקינס 4

בבקשה שזה יהיה נכון!!!!

LeRanch

New member
וואו גם את האחרון שנשאר הבנתי!!../images/Emo6.gif

בקיצור ולעניין: קשת נובע - ארצ'ר עם קצת קצפת, מסטיק לעוס, אקונומיקה, והרבה חומר נפץ, אפשר להכין אחלה פצצה ביתית - סוכן מחוק אני אוהב לכתוב ספרים בטירה - קאסל ח"י עונות. אקסלנט! - משפחת סימפסון (עונה 18) אתה מכוער, טיפש, מעצבן, ילדותי, גס רוח, קרציה... ויש עוד ארבעה דברים לפחות! - 10 דברים שאני שונאת אצלך (כבר חשבתי שהיא לא תירכש לעולם, רק חבל שהיא בוטלה) איפה אפי? סקינס 4 ואיפה לעזאזל זו צ'אד? - אבודים באפריקה

LeRanch

New member
קשת נובע = נשות קבע

הרגע נפל לי האסימון שזו אנגרמה

assafTV

New member
יפה

כאמור רשימה חלקית (לא הכנסתי לכאן כל מיני מיני-סדרות שישודרו בחגים פלוס הסדרה הופ ספרינגס, בריטית ב-8 פרקים ו-Wipeout 3 שכבר ציינתי בנפרד ו... זהו, נכון לעכשיו... ט.ל.ח.)

LeRanch

New member
הופ ספרינגס נשמעת נחמדה

ניתן לה צ'אנס למרות שבוטלה..

TaMiRMo

New member
ואו כל הכבוד!

אני גרוע במשחקי מילים וחידוש לא הצלחתי אפילו אחד חח... חודש חביב לאללה, סקינס זה תמיד טוב ו"קאסל" צריך להיות מעולה, 10 דברים לא משך אותי בחיים ונחמד ש"סוכן מחוק" מגיע. באסה שלפי מה שזה נראה עכשיו נראה את "דם אמיתי" רק אחרי שהיא תסתיים לגמרי בארה"ב אבל לא נורא...

SILBOT

New member
ח"י עונות - המירוץ למיליון

העונות 16 ו-17 שודרו/משודרות החודש

למעלה