פסססט! אתם! כנסו הנה!

Minerva

New member
פסססט! אתם! כנסו הנה!

תודה. היי... BY THE WAY, מצד שמאל- זאת אני.
אז ככה... רציתי לשאול משהו- נתחיל ברקע: אני לא ממש טולקינאית, ואני אמצע הספר השני של שר"ה (אז לא לגלות לי! וחוצמזה, אני די מאושרת ברגעים אלה, היות שהרגע כל החברה מרוהן כולל לגולאס, גימלי (וגנדלף, אהובי, כמובן) פגשו את פיפין ומרי!! YAY!). אבל אני מכורה באופן מטריד ממש להארי פוטר. תופעה נפוצה אצל מעריצי HP היא אכזבה מטורפת מהסרט. אני, אישית, הייתי מוכנה לכל שטות שהם שינו, אז כל מה שנותר לי זה להנות.
אז הנה השאלה: האם זה המצב גם אצלכם??? לטעמי הסרט של LOTR הוא הסרט הכי יפה שראיתי, אבל האם זה נובע מכך שלא קראתי את הספרים קודם לכן??? THANX! אני עוד אשוב...

Minerva

New member
אוף!

לוקח לכם המון זמן לענות... טוב, אשוב מחר! SEE YA!

glorfindel

New member
היי לך......

אני מציע לך לעזוב את הפורום ולחזור כשתגמרי את הספר, משום שהפורום מלא אופתופיקים לספר- אך ללא כותרת. בכולופן- ברוכה הבאה! והסרט לדעתי לא איכזב כלל. היה צפוי שיורידו קטעים לא חשובים, ולא רק צפוי- אלא נחוץ! נסו לנחש כיצד הסרט היה נראה עם טום בומבדיל (לא ממש קשור למישרין לנושא הספר) ועם שלל השירים שטולקין כתב....לא נורא... אני דווקא מאוד אהבתי את הסרט...

barzik

New member
אולי בפורום טולקין *הזה*

בפורום השני, זה שאתה לא מבקר בו, הוא דווקא טופיקי למדי...

אני בעצמי...

לא הלכתי לראות את הסרט עד שגמרתי לקרוא את הספרים... עובדה שמאוד עצבנה את רוב החברים שלי, שלא הבינו מה אני מחפשת בספרים כשיש סרט... (ד"א - בסוף, כשראינו אותו, כמעט כולם התעצבנו מאיך שהסרט נקטע פתאום) עכשיו אני אי-שם בתוך הסילמריליון ומה שכן - גם אני ממליצה בחום לא לשהות בפורום הזה אם לא גמרת לקרוא את שרה"ט כי כמעט כל הודעה שנייה היא ספויילר... (בגלל זה אני התחלתי להיות פה רק לפני שבועיים בערך...)

yuvalr1

New member
דווקא לדעתי מי שקרא את שר הטבעות

נהנה יותר מהסרט מאשר מי שלא קרא. מי שלא קרא פשוט מרגיש שהסרט "נגמר" לו באמצע. (לדוגמא: חברים מעוצבנים שלי שהתחילו להגיד לי כל פעם שהסרט מאכזב כי אני סחבתי אותם לראות אותו). בכל מקרה אני חושב שהסרט מדהים ורץ לראות את הבכורה של השני בינואר....

Minerva

New member
הממ...

אני דווקא חשבתי, או אם נדייק- קיוויתי, שהסרט הבא יצא לפני ינואר... הידעתם? היום לאיאן יש יומולדת!!!

Nifredil

New member
היומולדת של איאן מק´לן הוא לא ב-25?

בכל אופן, מזל טוב!

pallidfool

New member
זה לא שווה ממש פתיל - אבל

למה עושים לסארומן וגנדאלף פן בשיער?! זה אמור לסמל עוצמה? אין ראיות לכך שיש להם פן מהספר, נכון?
שיעשו קרחת וזהו...

ארו

New member
אתה בכלל לא מבין

הפאן נועד להבדיל אותם מבני תמותה רגילים. נראה לך שלבורומיר או דנתור יהיה פן כזה ? רק למיאר יש ספר שמסוגל לכזו רמה. ארו - בלי פן, עם שיער.

pugis

New member
טובה גדולה מאוד

תעשי לעצמך אם לא תראי את הסרט! לפחות עד שלא תגמרי לקרוא הכל. הסרט עתיר תקציבים אך דל במעוף, מקצר ללא הבחנה, לעיתים משנה עלילה ועלול לסרס את הדמיון.

Minerva

New member
אני מקווה לסיים את הספרים....

הרבה לפני הסרט!!! בטח בקיץ, כשייגמרו הבגרויות!

מי שקרא, מי שלא

מי שקרא את הספרים התאכזב (או ידע מראש) ממיעוט הפרטים הקטנים בסרט שעשו את הספר(ים) גדול כמו שהוא. כל היופי של טולקין היה לבנות עולם לפרטי פרטים ולהכניס לעלילה הראשית סיפורי משנה שהעצימו את החוויה של קריאת הספרים. מי שלא קרא לא הבין איך הסרט "נקטע" באמצע.

Hermione HP

New member
המממ......./images/Emo20.gif

אני קראתי את הספר לפני הסרט, וגם אני חושבת שהסרט מצויין. ולעומת זאת, הלכתי עם ילדה שלא קראה את הספר לפני, והיא ממש השתעממה. אבל זה די היה צפוי.. זה ממש לא הסגנון שלה. סרט של לגעת באושר *מקיאה* - תראו אותה שם. אז זה לא נובע מכך שלא קראת את הספרים קודם...=) אני חושבת שאם ה"פ היה מבוים ע"י פוטריסט (לא שיש כאלה מבוגרים, כי הוא "טרי" יחסית) אז הוא היה יוצא יותר מוצלח.. חוץ מזה, שיחסית בשביל סרט המבוסס על ספר, לדעתי הסרט של ה"פ יצא מוצלח - טוב מאוד. שר"הט יצא ממש מעולה, אבל אין מה להשוות בין השניים.

גאנדAלף

New member
אין הרבה פוטראים מבוגרים בגלל

שה"פ מכוון לקהל יעד אחר: ילדים ונוער.

למעלה