פסססטטטט.. כאן..

פסססטטטט.. כאן.. ../images/Emo9.gif

משהו שמתאים לרוח הספורטיבית של הפורום היום...
(נכתב ב- 18.11.01) כידוע.... השמועות פה רצות ממש מהר.. ואני... אני כל כך שונאת שמועות... אז לפני שהסיפור מתגלגל בווריאציות לא מדוייקות... הנה כל האמת.... זו היתה הפעם הראשונה שלי... כבר מזמן רציתי... אבל... אתם יודעים איך זה.... לא כל דבר שאנחנו רוצים לעשות אנחנו עושים... אבל הפעם החלטתי שאני לא מוותרת... שמעתי כאלה סיפורים... והחלטתי לקחת ת´צ´אנס.... וחוץ מזה, לא מגיע גם לי? היה זה ערב יום ראשון... הגעתי בשעה היעודה, כולי נרגשת... נכנסתי... האורות היו עמומים... וברקע... מנגינה נעימה... "שלום" הוא אמר לי... "אני יודע שזו הפעם הראשונה שלך... אז נלך בקצב שלך".... הוא, חתיך חבל"ז... גוף בנוי לתלפיות... כל שריר מעוצב... הלב שלי החסיר פעימה... וחשבתי לי שההחלטה שעשיתי פשוט נהדרת... התחלנו לנוע אט אט... בקצב איטי... הוא מוביל... ואני אחריו... מהוססת אמנם... בכל זאת... פעם ראשונה... אט אט גבר קצב המוסיקה... ואנחנו... מתאימים עצמנו אליה... מידי פעם אמר: "יופי"... "כן, ככה"..."נהדר"... ואני... נרגשת לי, אך מחוייכת... ככל שעבר הזמן היינו מתואמים יותר... בעצם... אני זו שהתאמתי את עצמי אליו... ידיים... רגליים... מוסיקה... אחחחח זה נפלא... כמה אנרגיות... איזה מרץ יש לו... מנסה לעמוד בקצב... מזיעה... כל כך צמאה... מלקקת את שפתי היבשות... והוא... פצצת אנרגיה... עוד שיר... ועוד שיר... ושוב... ידיים... רגליים... חיוך.... מבט... אני כבר מתעייפת... והוא בשיא המרץ.... אני לא מפסיקה.... "את בסדר?" שאל.... "כן", עניתי, "זה נפלא"... הגוף שלי כולו זועק... לא רגיל לזה... הדופק מואץ.... ההתרגשות בשיאה... מזמן לא הוצאתי כל כך הרבה אנרגיה... מזמן לא הזעתי כך... והתחושה... אלוהית... הוא מישיר מבט... מחייך.. אך לרגע לא מפסיק... "כן".. "כן"... "יופי".... "את גדולה".... גופו השרירי לא נח לרגע... מיוזע.... נהנה... נמרץ.... אנחנו בשיא... גופי משתוקק למנוחה... הנה.. זה בא.... המוסיקה אט אט נחלשת... הקצב יורד.... אפשר לשמוע את הלמות הלב... זהו.... גמרנו.... עשיתי זאת... "היית נפלאה" הוא אומר לי.. ואני... נרגשת... גאה בעצמי... סוף סוף.... לוגמת מים... מנגבת את הזיעה... מנסה להסדיר את הנשימה.... "נהנית?" הוא שואל... "מאוד"... "תבואי שוב?" "בוודאי"... "יופי" הוא אומר לי מחוייך.... "להתראות".. יצאתי... גאה בעצמי.... סוף סוף עשיתי את שיעור הספינינג הראשון שלי.... רק חבל שזה שיעור קבוצתי.... (אממממ.. אז מה אם מאז הייתי שם רק עוד פעם אחת בלבד..
)

sahr12

New member
עושה חשק כבר להתחיל לאמן..חחחח

צהריים גם לך המורה..... קחי כלנית......חחחחחחח

חחחחחחח לפחות תתן ../images/Emo141.gif כזאת...

שוקלת לחזור לאימוני כושר... באיזו עיר אמרת שתאמן?

sahr12

New member
מה חשבת???איך שאני מתחיל רשמי..

אני בא לפורום...ולוקח את כל מי שתרצנה....לחטב ... לחדר כושר שאעבוד בו... בטח יהיו כמה מקומות.... רק שתדעו בעבודה כמו בעבודה......אין הנחות..קריעה!!!!!!!!!!

סעררר,, אנחנו שנינו,, מאותו הכפר,,,

אותה קומה,,(טוב לא כל כך,, מפרידים כמה ס"מ,,) וגם לא אותה בלורית שיער,,חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה