פסנתר למכירה..

S h a b l u l

New member
פסנתר למכירה..

שלום חברים. אינני יודע אם זהו המקום לפרסם... אם לא זה המקום אנא תקנו אותי ואימרו לי היכן ניתן לפרסם. בכל מקרה - הפסנתר, מסוג "אוקטובר האדום" (פסנתר רוסי המיוצר במפעל של BEKER) - בן שנה וחצי ובמצב ממש חדש - מצויין למתחילים שמעוניינים בפסנתר חדש ללא חשש שבקנית פסנתר ישן (תולעי עץ וכו'). לפרטים נוספים אתם יכולים להתקשר לפלא' 051586847 שלכם, אריק

אנהלה

New member
אני חייבת לציין ש... מי שמרים גבה ואומר "פחחחחח, פסנתר רוסי" סתם דפוק כי פסנתרים רוסיים הם מעולים!!!

Mr Peiser

New member
אני לא רואה כאן אף אחד שמפקפק

בפסנתרים הרוסים....אני, לפחות, בטוח שלא מרים גבה. למען האמת הפסנתר הזה נראה מאוד יפה ובהחלט נראה חדש מאוד ולא כאחד שעומד להתפרק עוד יומיים.

giladsh

New member
עוד לא ראיתי מימי פסנתר רוסי טוב...

ניגנתי על עשרות רבות של פסנתרים בחיי, בהם המון רוסים. לא רק שלא היה ביניהם אפילו אחד טוב- רובם היו גרועים ביותר, מכל הבחינות. הטובים ביותר מביניהם בקושי ראויים לתואר "סביר". כל פסנתר הכי פשוט של "ימאהה" יותר טוב מכל פסנתר רוסי שאי פעם ניגנתי עליו.

giladsh

New member
הבהרה...

עם כל מה שאמרתי-למתחילים, פסנתר רוסי הוא בהחלט פתרון לא רע.

למרות שאני לא מחבב את הפסנתרים

הרוסים בדיוק כמוך, הרי שכשם שהם נוטים להיות עמומים יתר על המידה ועמומים גם מבחינת המגע, הרי שלימאה יש בד"כ בעיה הפוכה. לי יש פסנתר רוסי גדול שהשגתי ב2000 ש"ח. הגדולים לא כוללים את הבעיות או האפיונים של הקטנים, ומה שבטוח, מבחינת מחירים - אין מה להשוות. ולזה שרוצה 4500 בעד הפסנתר - אני אישית שמעתי הרבה הצעות יותר מעניינות בפחות כסף. לא אומר שאין לך סיכוי, אבל אותי לא סיקרנת במיוחד. בכל אופן אני לא קונה פונטנציאלי, אבל מה שאני מנסה להגיד זה שהרבה פעמים אני קורא הצעות ואומר - וואללה - שווה, והפעם - לא

giladsh

New member
לא מסכים...

כמעט לכל הפסנתרים של ימאהה שניגנתי עליהם היה מגע מעולה ורגישות דינמית מצויינת. לגבי הצליל- בהחלט יש ויש (ובהבדלים די גדולים). עדיין אני לא חוזר בי ממה שאמרתי- לפחות לגבי הפסנתרים שניגנתי עליהם. יכול להיות שמצאת דגם ממש מוצלח ואני מאחל לך שרק תהנה. היתרון של הפסנתרים היפאנים הפשוטים (ימאהה וקוואי) דומים ליתרונות של מכוניות יפאניות- רובם לא מבריקים או מביאים עונג עילאי אך עושים את העבודה ביעילות ואמינות מקסימלית לאורך שנים. כמעט ולא יצא לי לראות פסנתר יפאני במצב ממש רע, גם במקומות ציבוריים (ברימון שם אני לומד מתעללים בפסנתרים וכל היפאנים שורדים הכל). לעומת זאת, חלק גדול מן הפסנתרים הרוסיים שראיתי היו במצב רע מאוד עם בעיות מטרידות שמוציאות את הכיף מהנגינה. מבחינת כסף -אני לפחות, מעדיף לחסוך תקופה ולקנות פסנתר יקר (יחסית) ומספק, שילווה אותי לאורך שנים.

utoo

New member
שאלה

אם יש לך תקציב לא רע כמו 10000-15000 ש"ח מה היית קונה ?

giladsh

New member
אין לי תשובה חד משמעית...

האמת שמזמן לא עסקתי בבחירת פסנתרים- אני לא ממש בעניינים של מה נמצא כרגע בשוק. לפי מה שאני יודע ומכיר כרגע אני מניח שהייתי קונה ימאהה משומש במצב טוב (אחרי בדיקה קפדנית כמובן). יש כמה דגמים של ימאהה שאני אוהב- אחד מהם- U1 והשני- לא יודע את שמו, אבל אני יכול לבדוק- ב"רימון" יש כמה כאלה. אופציה אחרת היא פסנתר גרמני משומש. הבעיה שהרבה מהפסנתרים האלו הם מאוד ישנים וסובלים מבעיות מכניות (אם כי בד"כ יש להם צליל חם ומשובח).אני מאמין שאם מחפשים טוב אפשר למצוא בכל זאת אחד כזה במצב טוב.

shykedmi2

New member
פסנתרים רוסיים -

המורה שלי היא עולה מברית המועצות, ואני מניח שהפסנתר שלה בבית הוא רוסי. אין עליו תווית יצרן, ואני מניח שהם לא מוכרים בכלל. זה אחד הפסנתרים הכי מדהימים שניגנתי עליהם. צליל כל כך יפה ועמוק, קריסטלי. תמיד תזכור, בכל כלל יש יוצא מהכלל.

מיכלוש7

New member
וואו! זה נראה בדיוק כמו הפסנתר שלי!

זה אחלה פסנתר! בכמה אתה מוכר?! (-סתם מעניין אותי לדעת!)

S h a b l u l

New member
היי מיכל.... המחיר המבוקש הוא

המחיר שאני מציע (4500 ש"ח) הוא גמיש כיוון שאני מעוניין למכור את הפסנתר התופס מקום בבית ואין לו לצערי שימוש. קיימים בשוק גם פסנתרים ישנים וישנים מאוד הנמכרים במחיר של פסנתר חדש זה, אבל שם הסכנה היא בקבלת כלי ששופץ ואיבד למעשה את האותנטיות שלו או נגוע בתולעי עץ אשר עשויים להדביק את כל רהיטי הבית. לעוד פרטים אפשר להתקשר לפלאפון שנכתב בהודעה המקורית.

shykedmi2

New member
אני מסכים -

אפילו אם הוא חדש כמעט. אני קניתי פסנתר YAMAHA כמו חדש, יד שניה 8000, וזה באמת לא כסף לפסנתר הזה. הוא עולה 16000. לא נראה לי שהמחיר כאן נופל בהרבה מהמחיר המקורי. אבל אני לא מדבר מתוך ידיעה, אז אנא סלחי לי אם אני טועה.

למעלה