פסנתר כנף yamaha

liorpiano

New member
פסנתר כנף yamaha

שלום לכולם, אני מתכנן בקרוב לרכוש פסנתר כנף יד שניה מבית yamaha
ההתלבטות היא בין פסנתר G2 לG3 אשמח אם מישו יוכל לעזור לי לאמוד את ההבדלים (מלבד הגודל כמובן).
מוריי המליצו לי לא לקנות מסוחרים(מהסיבות שהם צריכים לעשות רווח ויכולים ללטש אותו מבחוץ ומבפנים לא וכו') ולכן אני מחפש אנשים שמוכרים פסנתרים אלו.
תודה רבה מראש לכל העוזרים.

פסנתר כנף

שלום ליאור.
שבוע טוב לך....
למה ימהה?....
כמי שמתעסק בפסנתרים 32 שנים...עוד לא מצאתי ימהה אחד שבאמת אהבתי....{ צליל מתכתי וחוסר בצלילים עליים}
לעומתם כנף מבית היילון...{ בזנדורפר האוסטרי}...יעלה לך כחדש ...זול יותר ויתן לך מענה טוב הרבה יותר מימהה!!!!
אם בכל זאת החלטת ללכת על ימהה ...ההבדל העיקרי בין ה G2 ל G3 הוא גודל הצליל....האיכות?...לפעמים הקטן
טוב מהגדול....קח איתך איש מקצוע שיבדוקאת הפסנתר עבורך מכל הבחינות....צליל ...מנגנון...לוח תהודה..
ולגבי סוחרים...אולי יש כאלו שלא יהיו ישרים ...אבל אלו שמכבדים את עצמם ...לא ימכרו פסנתר לא מטופל.
וזכור...כשאתה קונה מחנות אתה מקבל אחריות מלאה .
אם תזדקק לעזרה בכל תחום הפסנתרים...אשמח אם תצור קשר.
בברכה
ריקרדו דוד
052-5557373

dorb800

New member
לא יודע בקשר לימאהה כנף, אבל

הפסנתרים העומדים שלהם, בהשוואה למחיר, פשוט מעולים. יש לי ימאהה מדגם U1 כבר חמש שנים בערך.. הצליל שלו מדהים, ומגע כמו שאני אוהב- קלידים כבדים, לא קלים מדי.

ימהה עומד

גם אני נתקלתי בפסתר ימהה עומד עם צליל מצויין בהרבה יותר טוב מימהה כנף....

הימהה כנף שהכרתי היה אצל סבתא שלי והיה לו צליל מתעתי ממש גרוע....(לא התייעצו אתי לפני שקנו.....)

בהצלחה
אורנה מורה לפסנתר

my opinion about grand pianos

i agree with ricardo i dont recomande yamaha grands of any kind if you must go for kawai they are better
try to avoid grands less then 180 cm thier souns will be poor
another option you have is to try a german grands at goren pianos in jerusalem he have sometimes nice pianos and in very good prices
yours shlomi dagul piano tuner
0504244764 for more questions

למעלה