פסנטר

פסנטר ../images/Emo141.gif

כשעליתי על יצועי, והתבוננתי על יומי, הצלילים לשו את הדממה ורככו אותה, הפרח נפתח בתוך הלילה, והעץ השחור הסתנוור בתוך ברקו, וההשתקפויות מעליו שטו להם בנהר של דמדומים.......... וכך הקלידים החלו את שיחתם, באחווה ובענווה. והטונים זרמו, ופעימתי נשמה בחום את נשימת הזהב שלה. הצלילים טוו חלום, לא סליחה, הם טוו יותר מחלום, טוו חיים, תפארת של בן אדם, תפארת של שער אל אהבה, קליאפטרה עם יוליוס קייסר, שיקספיר שר סונטות, ידיים מגולפות להפליא רוקדות בכאב ובנשמה מעל מצע של פסים לבנים ושחורים וכך נעטפתי ברכות שלא ידעתי כמותה, ואלפי שדונים מוזיקלים קטנים קמו עלי והחלו לעסות בקצביות את הזעקות החנוקות שהיו בתוך חזי, צווארי, כפות ידיי, עיניי הכמהות .......ליבי הכבד והעייף. וכך התבוננתי על יומי, בר מזל הנני, והחדווה שלי היא. וכך בדיוק ברגע זה אני מתחיל את שנתי ה 48 , שנה של פסנטר, שנה של יין השוחה בתשוקה בתוך ירח מוכה ליל. שיהיה לי שנה של כייף, ומי יתן ואדע תמיד אך ללכת בדרכו של הפסנטר. באהבה ממני,

דליה נס

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif מברוכ ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

כדנדעי לק אלפ מברוכ ווה עיד מילאד פרחאן אינשאללה שתדע רק שמחה ואושר בחייך

תרקדי

New member
מזל טוב ../images/Emo48.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo151.gif

שתדע רק טוב בחייך.

mongol1

New member
יאאלה

לכבוד היום הולדת אני יעלה דיסק מעיראק שהורדתי השבוע משהו באמת יפה עם שירים קלאסים עמי אל יא ביאה אל וואריד, קאדרי אל צ'אי וכאלה

למעלה