פסל פיסקיפרס

FredScarran

New member
פסל פיסקיפרס

שלום לכולם, יש לכם יופי של פורום, אני מבינה שהוא לא כל כך פעיל בזמן האחרון, וחבל... סתם רציתי לחלוק עם כולכם שבאוניברסיטת תל אביב, מול בניין מקסיקו (שבו יש ערבים של סטארבייס 972, למשל), מוצב פסל ענק של תומרקין שפשוט נראה לקוח מאיזה קומאנד קארייר או משהו, בצבעי שחור-לבן-אדום, כולו עיגולים, משולשים וריבועים, ובכל רגע אני מחכה לראות את קרייס או בראקה יוצאים מתוכו... חשבתי לצלם אותו ולעלות תמונה אבל אין לי כעת מצלמה דיגיטלית. מצאתי תמונה שלו באינטרנט אבל מזווית שבה פחות רואים את זה. האם יכול להיות שהארט דירקטורים בפארסקייפ ראו את זה כשהם עיצבו את הפיסקיפרס? אל תסעו לראות את זה במיוחד או משהו, אבל אם אתם כבר שם - לי הוא מעלה חיוך בכל פעם שאני עוברת לידו, אולי עכשיו אותו דבר יקרה לכם... תיהנו...

הייזל

New member
../images/Emo207.gif

היי כולם, יש לי טלפון חדש דנדש, מכירים מקום שבו אוכל למצוא את מנגינת הפתיחה, אפילו את היבבות/צרחות? הייתי רוצה את זה כצלצול.

mg

New member
תתחדשי!

ואין לי מושג. אם אני אתקל במשהו כזה, אני אעדכן כאן
.

lironlondon

New member
אני יודעת שיש אתר עם כרטיסי ברכה

של פארסקייפ, ואפשר לצרף שם מנגינה מתוך הסדרה. אני אישית הכי אוהבת את 1812, אבל יש גם את שתי מנגינות הפתיחה. אולי תוכלי להקליט את זה עם הפלאפון ולהפוך לצלצול?

mg

New member
היי! תודה על המידע! ../images/Emo140.gif

הפסל הזה נשמע ממש מעניין - את מוזמנת לצרף כל תמונה - אפילו משהו מהאינטרנט, ממש עשית לי חשק לראות את זה!

eve6

New member
זה משהו חדש?

כי הייתי שם המון פעמים וממש לא שמתי לב...אבל אולי זו לא חוכמה גדולה כי אני אסטרונאוטית (במובן הרחפני של המילה)
אם אעבור שם בזמן הקרוב אנסה לסחוב איתי גם את המצלמה... דרך אגב, יש מאמר מרתק של איזה סקייפרית אחת על הנושא של העיצוב בפארסקייפ, ואיך הוא הושפע מהעיצוב הסובייטי של תקופת המהפיכה, אני אנסה למצוא אותו.

a e r y n

New member
לומדת שם 4 שנים

ישבתי ליד הפסל הזה או מולו או לידו אין ספור פעמים, ואף פעם לא שמתי לב

FredScarran

New member
הוא מוצב שם משנת 74...

אני אנסה לשאול את המצלמה של אחותי בשבוע הקרוב... יש תמונה של זה בוויקיפדיה, אבל מזווית שבה לא כל כך רואים את זה.זה צריך להיות בדיוק מהכיוון ההפוך... איך שעברתי שם בפעם הראשונה, לא יכולתי שלא לראות את זה. איך שאני רואה את הצבעים שחור, לבן ואדום אני ישר מחפשת את קריטון וארין... אני כנראה רואה יותר מדי פארסקייפ

mg

New member
משנת 74?

מעניין אם המעצבים של פארסקייפ קיבלו ממנו רעיונות. ואגב, אין דבר כזה יותר מדי פארסקייפ

eve6

New member
לקחת לי את המילים מהחיידקי תרגום...

באמת אין דבר כזה "יותר מדי" פארסקייפ....................

sprqy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

חטפתי געגוע - התחלתי שוב לראות מההתחלה!! כיף חיים!!

למעלה