פסל חדש של לויתן

moti80

New member
פסל חדש של לויתן

אני אעלה את התמונות ולויתן ידידנו ועלה בנוסף הסבר מילולי...תהנו!!! חבל רק שאתם רואים את הפסלים האלו בתמונות...זה הרבה הרבה יותר מרשים ומרגש לראות אותם במציאות - לגעת ולמשש....(לטעום...) שמש מוטי

barbar

New member
גאוני ומטריד

אהבתי! מעניין לראות כזה שיוצא מענף, בצד

moti80

New member
דיייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני הייתי שואל מי הדוגמן.... חבל שלא ממש רואים את זה בצילומים (לויתן - צריך לצלם שוב!) אבל כל העץ מלא בפינים שנראים כאילו נכנסים לאיברים נשיים. כל מה שיפה כאן שזה הכל טיבעי זו צורתו הטבעית של העץ! עץ חרמן!! שמש מוטי

הליויתן

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo10.gifאת הרי יודעת .......

שאמנים רבים עבדו תמיד על פורטריטים עצמיים,רק אני חייב להודות ש"שיחקתי קצת" בקנה-המידה.......

DrorCh

New member
שששש... אל תגלי הוא יעלב

ראיתי כמה עבודות ממש באותו סגנון ביד לבנים ברעננה יש לך קשר לזה ?

הליויתן

New member
אין ממה להעלב..

אני לא ראיתי את התערוכה שם,אבל אני יודע שמציגים/גות שם אנשים שלמדו איתי ב"סטודיו" ודיברתי לא מעט על מה שאני מפסל (חלק מהפסלים גם התחלתי לפסל שם)אז לך דע. ניסיתי היום אחהצ לצלם שוב את הפסלים שלי ,בהצלחה חלקית בלבד,מקווה להציג בהמשך!

TopXL

New member
../images/Emo12.gif

איך לא שמתי לב גורמה? הייתי בטוח שאלה בגדי המלך החדשים! בחיי מזל שאתה קיים!!

*GormE*

New member
ראשית- גורמה הינה בת כשרה למהדרין

ומותר לי להשמיע קריאות תמיהה רטוריות מבלי לקבל תגובות ציניות תודה רבה.

הליויתן

New member
בוקר קומה ,אתה צודק!

ולעץ הברוש הכרות טרי הזה יש באמת ריח נפלא! אגב,הבחירה דווקא בברוש אינה מקרית בכלל! זהו סוג העץ ששימש לבניית בית המקדש(ביחד עם ארזי הלבנון),עץ הברוש החי מוכר הרי לכולנו בזקיפותו וביופיו, והגזע הספציפי הזה,עם הענפים שחודרים אליו ממש כמו"בדבר האמיתי"אבל כרותים כולם,ובכלזאת הוא עומד בהתרסה ובזקיפות גאה,(שימו לב אגב שהאיבר יוצא מעץ הנקבה,וכל האחרים כרותים!) ממליץ להסתכל קודם טוב על העץ כולו ורק בסוף על הקצה (וסוס ירוק זה אני ממחשב אחר)

moti80

New member
אתה לא מכיר את זה שאתה רואה

משהו מסויים ואתה חייב לטעום? זה קורה עם מחקים ומכל מיני כאלו. אז גם כאן, פשוט לשבור חתיכה מהעץ... טוב, לא יודע, אולי זה רק אצל אנשים שאני מכיר :) שמש מוטי

shookiti

New member
אמממ דווקא

זה לא נקרא לאכול מחקים. חשבתי שאני היחידה שעושה את זה. כנראה שלא :) בכל אופן פסל מעניין מיוחד. הסתכלתי על התמונה של הפסל איזה עשר דקות ועד עכשיו אני חושבת על כל מיני מסרים שהפסל הזה יכול להעביר הוא מיוחד ומעניין. אהבתי :)

למעלה