פסיפס-בקרוב

לדעתי

גם את צריכה להכנס לרשימה :) גם את מתנסחת נפלא ומאוד סוחף.
חג שמח באווריה.

מיקושה

New member
חחחחחחח..יואי אניגמטי ממה עשית..חח

מלחמה..חח מלחמת מוחות בפורום.. החיבור הכככי טוב..חח..כולם עכשיו נעלבים..חחחחחחחחחחחחח מזל שלי יש פטור..
אני יודעת לכתוב רק שטויות.. חח כשתצטרכו איזה טמבל לתיבול החגיגה תקראו לי גם..טוב? טוב.

aphanisis

New member
YO.איזה מזל שלא הכניסו אותי לסיפור

תודה אניגמה... "ריח התפרחת האביבית שמילא את החדר לא הותיר ספק, האביב כבר כאן והיא שלא הספיקה להשיל מעליה את משמני החורף שאגרה חשה כעורה ומיותמת, בעיקר כשהתבונן בה, דרך עיניו ....." זה בסדר , מי בכלל רוצה לכתוב ? חחח

aphanisis

New member
חחח לא תודה!!

מספיק שרצית שאכתוב חחחחחחחחחחח נשיקות למנהל ומיקושית (איזה פחד,,, הופכת לפולניה מיום ליום....בעלי צודק !חחח)

מיקושה

כפי שאמרתי בעבר אני מאד אוהבת את כתיבתך ישירה, אמיתית, מהלב קראי את החתימה החדשה שלי ומתפללת שתפנימי. קדימה מצטרפת?

...Blue

New member
אין לי איפה ל"תקוע" את זה

אז..
:) ואחלה רעיון אניג.. 08:15 הילדים בגן אני טס משם >פגישה 08:30< בא לצאת מהחנייה, בום טראח - מה קרה? זה סופה של כל מראה!
(גם דפיקה מכוערת בדלת, אבל לזה לא מצאתי חרוז).. נגמר? לא. יוצא צועק רוטן מבקש פרטים ונאדה - נהג השודים דובר רוסית בלבד.. ניסיתי בפנטומימה, ניסיתי למצוא מתורגמן אבל כלום.. יוצא מדעתי עוד רגע, פנים אדומות מכעס והחלטתי לוותר כי אין עם מי לדבר אז סגרתי את הדלת בעצבים כדי לעוף משם כמה שיותר מהר נשמעה צעקת אייייייייייי ארוכה - בגלל היד <שלו> שנשכחה שם..
ידעתם ש"איייייייייי" ברוסית זה נשמע ממש כמו בעברית?
הסעתי אותו למרפאה הקרובה. הלכה הפגישה, הלך הבוקר טוב, מקווה שהיד שלו תהיה בסדר.. בגלל שעזרתי לו במרפאה להוציא את כרטיס קופ"ח מהתיק אז יש לי גם את הפרטים שלו.. זה יהיה בסדר מצידי אם אבקש ממנו לשלם את הנזק למראה?

...Blue

New member
עכשיו את אומרת לי את זה? ../images/Emo98.gif

צהריים יפים ניש ניש

למעלה