פסיפס-בקרוב

פסיפס-בקרוב

[מת על הבקרובים האלה חחח] בידיעות בסופ"ש התפרסם סיפור בשם "הבקבוק" שלקחו בו חלק כמה מטובי הכותבים בישראל היום כשהרעיון היה שכל כותב נותן חלק לסיפור וממשיך את הכתיבה של אלו שכתבו לפניו. לא נפלתי מהרגליים מהסיפור שפורסם [טוב נו, ישבתי] אבל הקונספט מעניין והבדלי הסגנונות שעטפו את חוט השדרה הסיפורי היו מרתקים. מאחר ובפורום חברים טובי הכותבים בפורום - בימים הקרובים יתחיל פרוייקט דומה של הפורום- כותב אחד יתחיל לכתוב את הסיפור והבאים אחריו ימשיכו, כל אחד בסיפורון קצר משל עצמו. להלן רשימת 10 הכותבים שגוייסו [בכוח] לפרוייקט, הסדר ייקבע מאוחר יותר: אם השמטתי כותב בטעות והוא רוצה להצטרף- זה הזמן! אם מישהו רוצה להשתמט, גם זה הזמן! ג'ול בין השורות מחריבה סער נייטי פאן מייקר חש"ק מרי לו שקט זהר

חחח גם אני :)

לפחות עכשיו רוני ואני יודעים כמה קוראים אותנו..חחחח שיהיה, נכון שאני לא כותבת שפה גבוהה, אבל שפה עממית עברית לא טובה?

בסדר הוא כתב את טובי הפורום

לטעמו. לטעמי את בין השלישיה הפותחת שלי
אגב גם במבי כותבת לא רע, וגם נעה, ומיקושה. ממממ...

נ י ש

New member
שלישיה של הכותבים?? את בטוחה?

חח נהייה לי חם. לדעתי כולם כותבים נהדר כל אחד והסגנון שהוא מביא, אבל יש את אלה שלכתיבתם יש ערך שאי אפשר לתאר במילים
.

את יודעת מה..

שנים שלא ממש העזתי לכתוב, ומאז שהתגלה לי האינטרנט, אני לא מפסיקה
לפני שנה פנתה אלי מישהי שקראה את הבלוג שלי, ורצתה לעשות איתי עיסקה להוציא את הכל לספר, היא אמרה שנכון שצריך ללטש המון כי השפה של לא ממש גבוה, אבל אני כותבת כל כך אמיתי, וסיפור חיי שנכתב שם בבלוג הוא ספר מדהים להצצה של חיים, יותר מאשר סיפורים פנטזיה בדויים. לצערי אני לא הייתי ממש אמיצה אז כי בבלוג שלי חשפתי דברים מאוד אישיים<אם כי בלוג פתוח לעולם> שידעתי שיש קבוצה מסויימת של קוראים שלי שם של שלוש שנים שמכורים לפוסטים שלי <נו וגם לתמונות
>. אז סרבתי להצעה אז. דבר אחד ברור זה נתן לי להרגיש שאני יודעת יפה מאוד לכתוב ולהביע את מה שאני חושבת ורוצה, כשאני משקיעה, וכתבתי לאחרונה שירים שלקחו לי המון זמן, שיכתבתי אותם כמה פעמים. אז יודעת שאני לא איכותית בשפה, אבל אני יודעת גם להעריך את עצמי. ואני לא מפחיתה מעצמי ליד אחרים. וכמובן גם את, כותבת תמיד עם טעם לעוד, כבר מזמן הערתי לך למה את לא שבה לכתוב, בדברים שלך היה תמיד מושר השכל ותובנות. אני אישית מאוד אהבתי לקרוא אותך :))

לא..

אספתי את מי שנוהג לכתוב סיפורת בשוטף או שכתב קטעים שאני זוכר לטובה [וזכרוני לא משהו כידוע חחח] ואשמח לכותבים נוספים. הוספתי את רוני וליידי. ניש? מצטרפת?

במחשבה שלישית חחח

יהיה מעניין לגלות את הכשרון של אלו שדווקא אינם כותבים באופן קבוע סיפורת..לביישנים- ניתן להצטרף גם דרך תיבת המסרים שלי.

מיקושה

New member
בקצב הזה..חחח מהלא נעים..

תגייס את כככככל הפורום..חחח ואז תצטרך להרכיב פאזל בן 1000 חלקים ולא פסיפס..כזה קטן.. חחחחח

פ נ ט i ם

New member
אני דווקא אהבתי את המשפט

"מאחר ובפורום חברים טובי הכותבים בפורום" שעל זה נאמר "כאילו דא ???" וגם מפנה אותך למשפט "אם השמטתי כותב בטעות"... הוא לא דיבר על אלו שהשמיט בכוונה

פ נ ט i ם

New member
אני סולח...../images/Emo13.gif

בכל מקרה, עקב לחץ גדול בעבודה שלי לא רוצה להתחייב למשהו שלא אוכל לעמוד בו אחר-כך. אז תשים אותי בנבחרת המילואים - מקסימום אכנס בזמן פציעות...

../images/Emo13.gif

בקיצור נסלח לו פנטה, יו נוו יום כיפור, והוא לא התכוון חחחחח..הוא תיקן ואפילו הוסיף דבר נכון. גם אלו שלא ממש כותבים יהיה מעניין לקרוא אותם :))

במBי

New member
"לא רע"..

לפני כמה זמן מישהו אמר לי "את נראית לא רע... לגיל שלך" גם אז נעלבתי חח

למעלה