פסימיזם...
שלום... אני מכיר מישהו שעשה פסיכו באוקטובר (פעם ראשונה)... הוא ספר לי עד כמה שהיה קל ....והיה לו הרבה זמן מיותר בכל פרק...אפילו כולם היו אומרים את זה (שהיה קל)... אבל הוא לא היה מהמר על ציון +550... ובצדק אפילו התאכזב וקבל -500 !!! אני עשיתי בדצמבר (גם פעם ראשונה)...ומתחיל לחשוש שיקרה לי אותו דבר... אבל יש לגיד שהוא כמעט לא למד הרבה (כמעט רק בקורס שעשינו...
....). אני חרשתי יחסית לו.. המבחן היה קל ..לפחות הכמותי ( וזה מה שרוב הנבחנים אומרים)...(בשפה הערבית)... אכן שאלתי היא : למה זה קורה... ?... ראיתי את הבאסות האלו רק בפסיכו...בבגרות את יודעים הציון לבד פשוט אחרי שיוצאים מהכתה.. האם זה רק כי יש הרבה מאוד שאלות ואפשר גם לטעות בסימון ?? מת מפחד להתאכזב....כי אף פעם לא חרשתי למבחן כלשיהו יותר מזה... תודה רבה...
שלום... אני מכיר מישהו שעשה פסיכו באוקטובר (פעם ראשונה)... הוא ספר לי עד כמה שהיה קל ....והיה לו הרבה זמן מיותר בכל פרק...אפילו כולם היו אומרים את זה (שהיה קל)... אבל הוא לא היה מהמר על ציון +550... ובצדק אפילו התאכזב וקבל -500 !!! אני עשיתי בדצמבר (גם פעם ראשונה)...ומתחיל לחשוש שיקרה לי אותו דבר... אבל יש לגיד שהוא כמעט לא למד הרבה (כמעט רק בקורס שעשינו...