פסימיזם...

• פותח הנושא ADIV4
  • פורסם בתאריך

ADIV4

New member
פסימיזם...

שלום... אני מכיר מישהו שעשה פסיכו באוקטובר (פעם ראשונה)... הוא ספר לי עד כמה שהיה קל ....והיה לו הרבה זמן מיותר בכל פרק...אפילו כולם היו אומרים את זה (שהיה קל)... אבל הוא לא היה מהמר על ציון +550... ובצדק אפילו התאכזב וקבל -500 !!! אני עשיתי בדצמבר (גם פעם ראשונה)...ומתחיל לחשוש שיקרה לי אותו דבר... אבל יש לגיד שהוא כמעט לא למד הרבה (כמעט רק בקורס שעשינו...:(....). אני חרשתי יחסית לו.. המבחן היה קל ..לפחות הכמותי ( וזה מה שרוב הנבחנים אומרים)...(בשפה הערבית)... אכן שאלתי היא : למה זה קורה... ?... ראיתי את הבאסות האלו רק בפסיכו...בבגרות את יודעים הציון לבד פשוט אחרי שיוצאים מהכתה.. האם זה רק כי יש הרבה מאוד שאלות ואפשר גם לטעות בסימון ?? מת מפחד להתאכזב....כי אף פעם לא חרשתי למבחן כלשיהו יותר מזה... תודה רבה...

elena20

New member
כי בלחץ של זמן אתה יכול לטעות גם

בדברים הכי טיפשיים כמו לא לשים לב אם זה מינוס או פלוס וכו', כמובן שגם אפשר לטעות ולסמן תשובה לא נכונה. כמובן שבבגרות יש לך את כל הזמן שבעולם,אתה יכול לענות על הכל וגם להספיק לבדוק את הכל אלף פעם, בפסיכומטרי,יכול להיות שלא תספיק אפילו לקרוא את כל השאלות ולענות עליהם. עצה שלי, תכין את עצמך להכי גרוע....שלא תתאכזב בסוף, מקסימום תופתע לטובה.

The Terminator4

New member
שמע

עשיתי את הבחינה בערבית 3 פעמים, אני אישית כמעט ניחשתי את הציון שלי אבל תמיד הייתי משקר לעצמי ואומר שאקבל פחות, תירגע זה בסך הכל לחץ, אהה ועוד משהו הבחינה תמיד נראית קלה אפילו לאלה שמקבלים ציונים לא טובים

נשמע לי קצת מוגזם

פשוט הוא לא ידע להעריך נכון את הציון. מי שעשה הרבה סימולציות יודע וחישב בכל פעם כמה הוא היה אמור לקבל, יכול גם להעריך כמה הוא הצליח בבחינה עצמה בצורה טובה יותר

למעלה