פסימיות

The Charmd One

New member
אומיגוד../images/Emo79.gif

די כאב לי לקרוא את זה, בשביל זה יש בטיולים פרש וואנס

Tin Doll

New member
איפה אחוות הצילינדרים?

אני מתהההההה לעשות לייזר ולהוציא את כל השטויות האלה ופשוט לראות טוב בלי דאגות. ויש לי את המספר הכי הפוך ומעצבן בעולם. (ימין 2.75 צילינדר 0.75, שמאל 1.00 צילינדר 1.75)

OriginalMe

New member
חחחחחחח

וואי, טוב שלא נלחצת מותק לי יש משקפיים בדיוק מאותה סיבה שלך יש אני צריכה אותן בשביל הפוקוס ושתדעי לך שזה לא כזה נורא למעשה זה בכלל לא נורא את שמה אותן בשיעור כדי לראות מה כתוב על הלוח, ובסוף השיעור מורידה אותן, וזה הכל זה לא כזה משמעותי ומשקפיים לא נופלות סתם ככה הן ייפלו אם תפילי אותן וישברו אם תשברי אותן אז אם כשהן לא עלייך תשימי אותן בתוך הקופסא שלהן, שומדבר רע לא ייקרה תרגעי, זה לא סוף העולם!

Lost Lullaby

New member
../images/Emo45.gif

זתומרת, זה די תלוי על מי ובדר''כ צריך להתרגל לזה אבל אין מצב שאני אעשה מתישהו [בקרוב לפחות] עדשות כי אני חושבת שבלי משקפיים אני ה-ר-ב-ה פחות טוב. מישהו בעבודה ביקש לראות אותי בלי משקפיים וסרבתי בתוקף

דיברתי איתך כבר.

בובי שלי, תקשיבי. הייתי באותה הדילמה כמוך. ואני יודעת שעכשיו אני מזניחה ונכון, אני טיפשה. אבל אל תקחי דוגמה ממני. זה רק בשביל השיעורים, את שמה בשיעור ומורידה אחר כך. אני יודעת טוב מאוד כמה את פרפקציוניסטית, אבל תאמיני לי שמקרוב את תראי אותו דבר. זה לא שהיו לך בעיות ראיה קיצוניות, עובדה שלא ידעתי על זה עד שהתקשרת להגיד לי על המשקפיים. אז תאמיני לי, קחי את זה בקלות, וקודם כל הבריאות.

ש י ר י ו

New member
אני אספר לך משהו

אני עם בעיית ראיה מולדת, גילו אותה בגיל שלוש, משקפיים מגיל שלוש עד גיל 13. כשגילו את הבעיה כבר הייתי בעיין אחת מינוס 3 ובעיין שניה מינוס אחת וחצי. בכיתה ח' כבר הגעתי למינוס שש ומינוס ארבע וחצי, מה שאומר משקפיים כ-ל הזמן אחרת אני לא רואה שני מטר רחוק ממני. נעזוב לרגע את העיינין שכרגע אני עם עדשות מיוחדות ושטויות כאלה, אבל בתור ילדה שרצה קופצת זזה מטיילת וכל זה כל הזמן, הסתדרתי איתן לא רע. ואני אספר לך, אני הייתי ישנה איתן, מתקלחת איתן, ה-כ-ל, כי בקושי ראיתי. ומשקפיים עם כמה שזה נראה קטן וחלש הן דווקא דיי עמידות. ובקשר למראה- יש מיליון צורות ומסגרות וצבעים, תתיחסי לזה כמו לבחירת משקפי שמש- משהו שיתאים לך לצורת פנים ואז זה בטוח יהיה יפה. בסה"כ זה ממש לא נורא.

the mush

New member
אין לי חופש../images/Emo10.gif

שבוע אחרי תחילת החופש, מתחיל לי הקורס קיץ להשלמה בלשון. הוא פאקינג חודש שלם!!!!11 זה עולה לי על כ-ל הטיולים של התנועה. זה כל כך מדכא, בעיקר כי זה הרס את תוכנית אפשרית שהייתה לי לקיץ
חופש!!!!!!!11111111111!@#%!#^$&%)*&(*)^%#^%~#^

Immortality

New member
אני חשה ריקבון כללי.

בחיי שזה מרגיש כאילו הנשמה שלי נרקבת. כל כך הרבה כלום, כל כך הרבה חוסר תכלית, כל היום אני רק חושבת על קניות כמו איזו פוסטמה, פשוט כי אין לי שום דבר טוב יותר לעשות. מסתבר שללמוד לספרות זה ממש לא כזה סיוט כמו שחשבתי וממש אין הרבה חומר, כשגם ככה את רובו אני יודעת. הדבר היחיד שגרם לי להרגיש סוגשל התרוממות רוח הוא ה-4 ספרים החדשים שלי, שאני לא יכולה להתחיל לקרוא כי אני אסחף ולא אלמד למגן. אני מרגישה כאילו נגמרתי. וזה מה-זה לא מעודד :\

יהיה בסדר מאמי../images/Emo204.gif

עכשיו תורי לעודד אותך. את באמת מדהימה, וזה רק הרגשה פעם ב.. לי קורה הרבה שאני חושבת ככה, כמוך. אבל את תסיימי את המגן, תקראי את הספרים והכל יהיה בסדרר.. ועוד מעט חופש !!##! 33> בהצלחה לך33>

the mush

New member
../images/Emo25.gif

תקופה! עוד מעט מתחיל החופש ואני בטוחה שתחושת הריקבון תעבו לך.

Immortality

New member
מזה בדיוק אני מפחדת

שאני ארקב עוד יותר. לא יהיה לי במה להאחז כל כך- אין לי סבלנות לעבודה יותר, עומר בעבודה 95 אחוז מהזמן עכשיו, ואני ארקב. אני אשן כל היום, אקום ואסתובב בבית חסרת מעש, אראה טלוויזיה ואחזור לישון. אני לא בנאדם שיודע להנות כל כך, אני לא ספונטנית ודי זקנה בקטע הזה. אני צריכה להמשיך עם רשימת ה"חובה לעשות לפני הגיוס", כי הדבר האחרון שאני רוצה לעשות בחודש שיהיה לי לפני הגיוס זה להיכנס לדיכאון :\ תודה חומד

The Charmd One

New member
פוצקי../images/Emo201.gif../images/Emo79.gif

קודם כל הערה קטנה וטפלה, באמת ספרות זה ממש לא נורא![: אני גם גיליתי את זה עכשיו ובגלל זה הרשתי לעצמי להשאיר רק את מחר ומחרתיים ללמוד. יספיק נכון? קיצר כן אני אתרכז בנושא- אני שונאת את התקופות 'אוף מה הטעם?' האלו, ואני באמת כל כך מכירה אותם גם. אבל, איכשהו צריך לנשום עמוק ולזכור את הדברים שאת כן נהנית מהם. ושתינו יודעות שזה יותר מקניות. ואחרי שתיהיה לך מן רשימת 'דברים שאני אוהבת בחיים' תחשבי גם שיש לך את כל הרבה דברים לחוות ולגלות ולעשות, ואז תסתכלי קדימה בהתרגשות ותמצאי את המשמעות והתכלית שלך, כי היא באמת שם. [: וזין על המגן בספרות, לכי תקראי לך קצת בכיף. ממלא לא תוכלי להתרכז כשאת כולך כמהה לדברים אחרים. ונגיד, תנסי למצוא אנלוגיות בספרים שתקראי ליצירות בבגרות וככה תחשבי שאת סוגשל כן לומדת. [: אוהבת אותך דיר. את לא נגמרת, את רק מתחילה.

Immortality

New member
ספרות זה כל כךךך בקטנה

ועוד אחרי שמורידים מלא חומר [כי אפשר לבחור בין הפרק של השירה לבין הפרק של הדרמה, אין סיכוי שאני מוותרת על הפרק של הסיפור הקצר כי הוא כל כך קל, וגם בפרק של הסיפור הקצר מורידים איזה 2 סיפורים...] זה ממש שטויות. ואני לא מסכמת לזה כי זה מסוג הדברים שמספיק לקרוא ולהבין, אז כבר קראתי פעם אחת ואתמול התחלתי לקרוא שוב. המגן רק ביום שלישי... אז זה בהחלט מעודד. אבל ההרגשה לא קשורה כבר למגנים והבגרויות, הכל כל כך... נזיל? אני לא יודעת, פשוט מרגיש לי חסר טעם לקום ולהזיז את עצמי, כי בשביל מה. אני גם חולמת חלומות ממש היסטריים בשבועיים האחרונים אז אני ישנה ממש לא טוב וקמה כל הזמן, אז אני סהרורית כולי ונטולת חשק לחיות בערך. סתם, מבאס, כי זו אמורה להיות התקופה הכי יפה שלי. תודה מותקשלי

©big smile©

New member
בא לי למות.

הקדימו לי את הגיוס ל26.8. זה לא קורה לי, זה פשוט לא קורה לי. והיה לי מגעיל אצל הפסיכולוגית.

coolit

New member
אוף :<

המורה לספרות התקשרה אליי ואמרה שקיבלתי ציון גרוע במתכונת, אז שאעשה מתכונת חוזרת. וכאילו סתם ככה זה משמח שיש לי אפשרות לשפר, אבל זה מפחיד אותי, כי חשבתי שדווקא הלך לי טוב....! :< והיום היתה מתכונת בגמרא והיה קצת קשה ומה אם גם בזה קיבלתי ציון לא טוב? אוף. :<

רחוק מהעין רחוק מהלב.

וזהו. ברגע שנתראה זה יגמר, כי אני פשוט לא רוצה לגמור את זה במסנ או סמס או בטלפון. מגיע לו... וזהו אני שלמה עם זה ויהיה טוב.

e l u l a

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo153.gif

אל תדאגי בובי.. באמת יהיה טוב!

למעלה