אבא עשה לי עצוב [ט'].
מקודם הוא סידר לי את המחשב, וסתם צבט אותי כזה בבטן ואמרתי לו "די, אני שמנה". לקח את זה ברצינות, התחיל לדבר על זה שעשיתי דיאטה כ"כ טובה, כ"כ שמרתי על עצמי, ועכשיו אני הורסת את זה עם כל מיני שטויות שאני אוכלת בימים האחרונים, וחבל וכאלה.. ולא יודעת, זה כ"כ נכון ואני כ"כ מטומטמת שאני לא שמה לב לעצמי והורסת את עצמי. אני ממש שונאת את עצמי בימים האחרונים, כשהתחלתי יותר להתעסק בעצמי ופחות במקרים שקרו לי עם אנשים מסויימים בזמן האחרון, וכל כולי הייתי בתוך זה. אני כבר לא הולכת לחדר כושר במשך 4 חודשים כבר או משהו כזה, וזה נוראי, אני מגעילה את עצמי ממש. מהרגע שנגמרה הבגרות במחול אני לא זזה. כאילו, ירדתי רק בשביל זה, כדי להופיע ולהרגיש קצת יותר טוב עם עצמי [לא שזה כ"כ קרה כמו שרציתי, אבל זה השתפר מהשנים הקודמות] ועכשיו עזבתי את הכל. והייתי מאושרת על כל גרם שירדתי, בעיקר בסוף כשהכי קשה לרדת. ולא יעזור לי לא לאכול כלום עד המסיבת סיום, כי אני לעולם לא ארד. יכולתי לקחת את עצמי ביידים, כשאמרתי לאמא של גיל שאני רוצה לרדת 3 קילו ב21 ימים, וזה כן אפשרי, רק לא זזתי ורק טחנתי כל הזמן. וכל האלכוהול הזה? לא משמין? די לשתות כבר. ואם אני אפסיק לעשן אני אשמין, ולא רוצה. אני לא צריכה חבר כדי לשמור על איך שאני נראית, וגם לא יעד של הופעה של המגמה, או המסיבת סיום. לא צריכה כלום, רק את הרצון שלי בחזרה. כי לסמן V על השאיפה של לרדת את כל מה שאני רוצה [13 לפחות] עד הצבא, אני חייבת לעשות, וזה יקרה. בסוף הוא גם אמר שהוא אוהב אותי וכל הזמן חושב עלי, וזה גם עשה רע. כי באמת שהתקרבנו והקשר השתפר פי אלף מהשנים הקודמות ובמיוחד מהתקופות הרעות של שנה שעברה וכאלה, אבל עדיין משהו שם לא שלם. כשישבנו ביום שני בת"א בבית קפה, אמנם דיברנו פה ושם, אבל מצאתי את עצמי גם מסתכלת על העוברים והשבים וסתם נהנת מהעובדה שאני בת"א ונהגתי בקינג ג'ורג' ובשנקין. וגם לא הצלחתי לספר לו שאני מעשנת, ממש לא הצלחתי להוציא את המילים מהפה. ואחרי המשפטים האלו שלו, והיחס שלו, ובאמת שאני רואה שהוא מנסה להתקרב יותר ויותר, זה לא פייר מצידי. ואני מרגישה רע עם עצמי נורא. לא בא לי דמעות, אז אני אפסיק. ובאמת לא חשבתי שאי פעם אני ארגיש ככה בגלל משהו שאבא שלי אומר, פעם הייתי שמה על זה זין, אומרת "טוב, אין לי כח לדבר איתך\להקשיב לך" וממשיכה בסדר היום שלי. עכשיו זה יותר ממפריע לי. [מזל שיש פסיכולוגית מחר, אה?]