פסילת מקצוע

brandy72

New member
פסילת מקצוע

אני ממש ממש לא רוצה להיות פקידה ובדיכאון מזה ובוכה כל הזמן.
האם האופציה היחידה לאחר פסילת מקצוע היא תפקיד פקידותי?
יש טעם להביא המלצות או מסמכים כאלה ואחרים לשיחה עם הקצין מיון?

תודה

SuperShiro

New member
כמובן שלא, אך במרבית המקרים חיילות

שפסלו מקצוע משובצות לביצוע תפקידים פקידותיים. זה כמובן תלוי גם במקצוע שפסללת והסיבות לפסילה - הרי שלא ניתן לשבצך כעת למקצוע בעל אוריינטציה דומה.
להביא מסמכים והמלצות אף פעם לא יכול להזיק לך - תנסי, אין לך מה להפסיד. תראי מוטיבציה, תצייני שאת מעוניינת בשירות משמעותי אך עד כה לא הצלחת להשיג המטרה מבלי לפגוע באורח החיים שלך ותראי מה יש לקצין המיון להציע לך.
בהצלחה! אגב, קחי בחשבון שגם תפקיד שהוא פקידותי בהגדרתו יכול להיות מאוד מעניין - תלוי מהו עולם התוכן שלך וכמה את מוכנה להגדיל ראש....

brandy72

New member
תודה רבה

השאלה היא, איזה תפקידים הוא יוכל להציע לי שהם לא פקידותיים? הרי לא יתנו לי קורס נוסף.
התפקידים היחידים שאני מצליחה לחשוב עליהם בלי קורס הם- פקידה, מוכרת בשקם, ואולי חמליסטית.
אני באמת מנסה לחשוב על עוד אופציות גם כדי לבוא אליו עם ידע מוקדם ולדעת מה אני רוצה לדרוש, ולא עולה לי שום דבר...

תודה בכל אופן

SuperShiro

New member
יש גם את מקצוע רכז פניות הציבור

בקצין העיר באזור מגוריך או בקצינת פניות הציבור, יש תפקידים נוספים במרכז לשירות הפרט שאינם בהכרח כרוכים בביצוע קורס. זה מה שאני מכירה.
בכל מקרה, אני מצרפת לך קישור לאתר "עולים על מדים", יש שם לינק למידעון קורסים ותפקידים לבנות והוא סוקר את כלל תפקידי הצבא הפתוחים בפני בנות. את מוזמנת לעיין בו ולראות אילו תפקידים דורשים הכשרה קורסית ואילו לא.
בהצלחה

brandy72

New member
לגבי קצין העיר

איזה עוד תפקידים יש שם?
נשמע לי דווקא נחמד לשרת קרוב לבית.

תודה לך

SuperShiro

New member
זה תפקיד הליבה.

יש כמובן מספר חיילים שלא עוסקים בתפקיד (רכזת כח אדם, רס"פ וכיוצ"ב), אך 80% מחיילי הסדיר ביחידה הם רכזי פניות ציבור.

למעלה