פסילת מקצוע בקבע

d_style

New member
פסילת מקצוע בקבע

אני לא מרוצה מהתפקיד הנוכחי שלי, ולא מרוצה מהמסגרת בכלליות, אחרי 4 שנים החלטתי שמספיק זה מספיק. הבעיה היא שהוחתמתי לקבע כשרק התגייסתי, בתמורה לקורס כלשהי. האם אנשי קבע יכולים לפסול מקצוע ? פסילת מקצוע במקרה שלי תבטל את ההתחייבות, ותקנה לי שחרור. מי מאשר את פסילת המקצוע ? המפקדים שלי אובדי עצות, אין להם אפשרות לשחרר אותי, ומצד שני גם אין להם יותר מדי עבודה בשבילי, כך שאני נופל בין הכסאות.

deathcaster

New member
לא ברור לי

אם החלטת שמספיק - למה אתה לא עוזב מיוזמתך ? המפקדים שלך אובדי עצות ? כנראה שהם אפסים, אם הוכשרת לדבר מסוים ואינך מבצע אותו - זה נקרא "סירוב פקודה" ויש דרכים לטפל בכך.

d_style

New member
"פחח"

סירוב פקודה ? זה הגיוני לגבי עובד רס"ר שנדרש להעביר ארגז מנקודה X לנקודה Y. זה לא הגיוני לגבי אדם שעובד בעזרת השכל. אני לא עוזב מיוזמתי כי זה בלתי אפשרי.

deathcaster

New member
תגובה

סירוב פקודה זה גם לגבי עובד רס"ר וגם לגבי קצינים בכירים שסירבו פקודה בהנתקות, אם אתה משתמש בשכל , לעיתים זה בניגוד לפקודות. אתה לא יכול לעזוב ? למה ? אתה תחת סורג ובריח ?!

d_style

New member
אני לא יכול לעזוב

כמו שחייל חובה לא יכול לעזוב. התחייבתי לשירות קבע, ולא ניתן להפר את ההתחייבות. בוא נאמר שאם "אעזוב", כשאחזור, אכן אהיה תחת סורג ובריח. האם זאת פעם ראשונה ששמעתם על אנשים שהתחייבו לקבע מראש, וכשמגיע היום, מתחרטים ? זה נפוץ מאוד גם באוכלוסיית העתודאים.

deathcaster

New member
קשקוש בלבוש

מה זה התחייבת לשירות קבע ? מי שטף לך ת'מוח ? שירות חובה זה שירות חובה ושירות קבע זה שירות קבע, יש טופס "אי נכונות להארכת שירות קבע" , תמלא אותו ותעזוב....או שאינך יודע על מה אתה מדבר או שאתה מנסה לעבוד כאן על מישהו או שעבדו עליך ... "גם באוכלוסיית העתודאים " - כלומר אינך עתודאי ?! אם אינך עתודאי - אין דבר קל יותר מלהפר חוזה של שירות קבע. אם אכן הנך עתודאי - זה קצת יותר מסובך לצבא - אך כלל לא בלתי אפשרי... זה לא הפעם הראשונה שאני שומע על עתודאי ( ואני מכיר אישית 2 כאלה )שעוזב את הצבא בטרם גמר התחייבותו, כנראה שהשטיפות מוח שעשו לך בעתודה עזרו- אתה יכול להפר חוזה גם בתור עתודאי !!! אולי ירימו לך גבה שתצהיר על כוונותיך אבל אתה לא תמציא את הגלגל.

noga85

New member
זה כמו תכניתנים

(אולי גם כותב ההודעה הראשית הוא כזה?
) הם חתומים מראש לשנתיים וחצי, ורוב הסיכויים הם שהיחידה שלהם תחזיק אותם בביצים חזק מאוד מאוד ולא תשחרר, אם אותו תכניתן או תכניתנית ירצו להשתחרר מהקבע. זה פשוט לא קורה. אחד למיליון אולי.
אין לך מושג מה תכניתנים עושים (או עשו) בשביל שישחררו אותם מהקבע. כי זה עד כדי כך לאאאאא אפשריייייייייי.

d_style

New member
בול במטרה.

וזוהר, תאמין לי שבחשתי בנושא והפכתי אותו מכל הכיוונים כדי למצוא דרך לצאת. זה ממש לא כמו שאתה חושב.

deathcaster

New member
שוב נוגה והבחור השני

בניגוד אליכם אני מדבר מעמדה של נסיון רב משלכם ...... גם אתם מדברים מעמדה של שטופי מוח , אולי אתה בחשת בנושא, אבל העוגה יצאה שטוחה....... גם תוכניתנים יוצאים מהצבא ללא הרבה בעיות, פשוט לא ניסית מספיק..

Shablula 88

New member
אממ........

טופס קיצור שירות אולי???????? אתה איש קבע, אף אחד לא מכריח אותך להישאר בצבא. אם חתמת וכו', יש פתרונות לכל הדברים האלו. אני לא בטוחה מהם, אבל יש פתרונות. תפנה לשליש שלך.

למעלה