פסילות הזויות..

TopSound

New member

אפשר להבין את הבחור, ציפורני מחלואעה זה אכן טרן אוף פסיכי.

ציפורניים טבעיות מטופחות עם פרנצ' לבן לעומת זאת...

mri10

New member
חברה של אחותי..

ישבה עם בחור במסעדה,זה היה מפגש שני שלהם,הוא דווקא דיבר אליה.

תוך כדי שהם יושבים,הבחור קם לשרותים וכשהוא חזר היא שמה לב שרוכסן המכנסיים שלו פתוח.

זה הטריף אותה,היא ראתה בזה שלומיאליות ורחפנות,והיא שלחה אותו מבלי שוב.

תכל'ס מי ששוכח לסגור את רוכסנו זה מביך.

אבל מי ששוכח לפתוח.....וואו זה כבר סיפור אחר לגמרי.

ודעי לך אנה,שמיררתי בבכי מרוב צחוק,מהסיפור שלך.

פסלתי

בגלל אישיות לא יציבה ,נטייה לפילרטוטים מיותרים עם גברים ,דו מיניות ושיחרור מיני יתר על המידה ,אי נוחות משמירת שבת ומסורת .

תודה לאל לא יצאתי עם מוזרות ופצועות !!

היי

היינו שנה ו7 חודשים! היא הייתה סטודנטית מבאר שבע כיום היא בצוות ניהול של אחד המלונות בים המלח.
הקשר היה עוצמתי הסקס היה אדיר מימשנו שלל חוויות משותפות!וזה הגיע לפעמים לסקס באמצע העבודה ובאמת התגשמות חלומו של גבר ! קשר מאוד יצרי וחברי טוב ,היא הייתה מלאה נשית ועסיסית .

כמה שהיה כיף ועוצמתי לא ראיתי בה אם ילדיי מה שנקרא!

לאחר כמעט שנה של הקשר התברר לי מה קרה לך הותקפה מינית על ידי הדוד ,היא הייתה אצלם בת בית מה שנקרא ,נחשפתי למערכת יחסים מתוחה עם הדודה שלה ,נפרדנו על זה שהיא קבלה תכשיטים מגבר גרוש בן 40 ואני חתכתי את הקשר איתה,היא חד הורית כיום זה מה שאני יודע עליה מאז.

אתה יודע מה הבאסה עם מישהו כמוך?

שאם את מרשה לעצמך להתנהג בצורה משוחררת, להינות מסקס ולהגשים פנטזיות, בסוף את נדחית על סעיף של משוחררת מידי.

בסוף תתחתן עם מישהי ראויה, צנועה ומהזה מייבשת..

היה לי מאוד כיף כך בגיל 26

לדעתי האישית לא מומלץ להיות יותר מידי פתוח מינית זה דעתי רק .
ידעתי שלא אתחתן איתה אחרי חודשיים היה לי מאוד כיף בקשר ולא רק מינית וזהו .

טוב..

מבחינתי אין דבר כזה פתוח מידי כל עוד אף אחד לא נפגע.

כנראה שאתה בגישה אחרת

כיום

אני מסורתי ודתי כיפה סרוגה ראיתי עולם גרתי ב6 ערים חוויתי חוויות ונהיינתי מהחיים ,ויודע לא בגלל האמונה שלא מתאים לי קשר מיני פתוח מידי,מתאים קשר עם סקס סוער ובלי הכונה צירופים וחילופים למשל .

למעלה