פסיכית מראש פינה

זלאמן

New member
פסיכית מראש פינה

כשהייתי צעיר יצאתי עם פסיכית מראש פינה. הייתי נותן לה לחתוך לי קצת את הידיים (לא בורידים!) והיא היתה נהנית מזה. אחר כך היינו עושים סקס בכל מיני מקומות ומפנטזים כמו ילדים על רוצחים סדרתיים וכו' (כמו ג'פרי דאהמר). יום אחד היא הופיעה עם קעקוע שהיא עשתה לבד עם דיו וסכין על הרגל בצורת ראשי התיבות שלי. קצת אחר כך היא שלחה לי מתנה ליום הולדת ציור של גולגולת מלאה בדם. היה גם כמה פעמים שעשינו סקס בתוך בית קברות באמצע הלילה. בסוף נפרדנו. כמה שנים אחר כך היא נהייתה לסבית. עוד כמה שנים אחר כך היא חזרה בתשובה. היום כנראה היא מחזיקה איזה 5-8 ילדים ובעל גדול בתורה. דפוקה...

פנומן 72

New member
דפוקה דפוקה - אבל מה זה אומר עליך

שהיית נותן לה לחתוך לך את הידיים ...

זלאמן

New member
היתה לי תקופה כזאת בילדות

הייתי חותך קצת את הידיים בשביל להרגיש ולהוכיח לסביבה נראה לי. זה לא היה רציני כל כך, סתם חתכים שהשאירו פצעים לשבוע-שבועיים. לא בורידים ולא משהו קריטי.

Matsman

New member
אני אוהב את האתר שלך

ואתה נראה לי איש מעניין ומגניב.

לי זה דווקא נשמע

כמו משהו שהמצאת, שניה אחרי שקראת על הרוסיה של פנו. רק שאצלך זה משודרג.

זלאמן

New member
אני נשבע שהכל אמיתי!

לא רוצה לכתוב כאן את השם שלה אבל זה אמיתי לגמרי. היינו בני 16 כשזה התחיל (זה נמשך איזה שנה בסה"כ).היא באמת היתה דפוקה אבל אי אפשר להאשים אותה. המסכנה גדלה בבית עם הורים מסוממים קשה שאחר כך גם חזרו בתשובה, והיא נלכדה בין שתי העולמות האלה עד שהלכה בעקבותיהם בגיל 24. הכל אמיתי לגמרי, נשבע!

בסדר בסדר

פשוט אחרי שפנו כתב את עניין החיתוכים של הרוסיה, אתה כתבת גם על דבר דומה, ואמרתי לעצמי, מה הסיכויים? חחח :)

כמה בחורות כבר יש

שאוהבות לחתוך ידיים לאנשים אחרים? יש מצב שאתה ופנו נפלתם על אותה פסיכית?

זלאמן

New member
קשה לי להאמין, שלי היתה תימניה-הולנדית

אולי זה בגלל הצירוף הזה שהיא נעשתה כזאת דפוקה :)

wish2

New member
נראה לך??? פנו לוקח רק בתולות אפגניות

בטעות הוא נפל על תאילנדית יפה וניתקע איתה .

פנומן 72

New member
האבא הביולוגי שלך תאילנדי

כמה קשה להבין שהיא סינית, הא ? ינעל העולם. חחחחחחחחחחחחחחחח

wish2

New member
וכמה קל להדליק אותך על פארש..

כולם יודעים שהיא סינית !

למעלה