פסיכיאטר טוב פרטי?

פסיכיאטר טוב פרטי?

שלום וחג שמח. אני מטופל אצל פסיכיאטר שלא זוכר את הבעיות שלי כמעט כל מפגש שלנו כנראה בגלל שיש לו יותר מדי מטופלים. אני לא ממש מרוצה ומעדיף למצוע מומחה שמתייחס מאוד רציני למטופל שלו שמשקיע, מקדיש מספיק זמן למטופל ועובד איתו עד השגת תוצאה. אני מוכן לשלם עבור תוצאות שפסיכיאטר יעזור לי להשיג וישקיע בי זמן ויתן יחס טוב ורציני. אני מחיפה אבל אפילו מוכן לבקר מומחה גם אם הוא נמצה בדרום. מאוד אודה על עזרתכם! תודה.

nutmeg

New member
צר לי

בחיפה אני רק מכירה את מנהל השירות האמבולטורי ברמב"ם דר' דויד רבינוביץ אם תרצה דרכי ההתקשרות איתו מצויים ברשת.

איך הוא יכול לעזור?

חוץ מבחיפה את מכירה עוד פסיכיאטרים?

nutmeg

New member
הוא יכול לעזור

כמו כל פסיכיאטר אחר מטלפנים אליו וקובעים פגישה. אני מכירה די הרבה פסיכיאטרים - כולם באזור המרכז.

האם...

הוא מראה אמינות ומסירות? על איזה פסיכיאטרים שנמצאים במרכז את יכולה להמליץ שבעלים תכונות אופי הנ''ל?

nutmeg

New member
כמה וכמה

רק שכשאתה אומר "אמינות" אתה כנראה מתכוון למשהו שלא לגמרי ברור לי למה אתה מתכוון. אם היית מדבר על מנהל תיק ההשקעות שלך בבנק - אני מבינה "אמינות" - שלא יעבוד עליך, שיעשה עם הכסף שלך את המקסימום האפשרי וכו' אבל כשמדברים על רופא? מהו רופא לא אמין? כזה עם תעודות שקריות בקליניקה? ואני שואלת כי קצת מוזרה לי בחירת המילה הזו כתכונה מרכזית.

אני חוזר

דיברתי בהתחלה על פסיכיאטר שלא זוכרת, שואלת אותן שאלות. זה גורם לי לחשוב האם היא מטפלת בי בצורה נכונה או מחמירה את מצבי נפשי בכלל. זה לא אמינות. רופא שזוכר את היסטוריה שלי, זוכר עדכונים מביקורים קודמים שלי וקובע טיפול נכון בהתאם - זה אמינות.

nutmeg

New member
אוקיי

אני לא קוראת לכך אמינות, אלא התנהגות שמשדרת חוסר רצינות - שיכולה לנבוע מהמון דברים, שכולם לא אמורים לעניין אותך כלקוח. אתה רוצה מטפל שיזכור אותך, שיתכונן לקראת הפגישה איתך, ושתהיה המשכיות בין טיפול לטיפול. מכיוון שמדובר על האלף בית של טיפול, שכל אחד אמור לעשות בין אם הוא פסיכיטאר או כל מטפל אחר, פשוט תעבור פסיכיאטר. אני לא יודעת למה הנוכחי הוא כזה. זה לא אמור להיות כך. תגיד לו מה חשוב לך ולך לחפש אחר. מה שאתה מחפש הוא משהו די סטנדרטי. לא אמורה להיות בעייה.

אני צריך...

בשביל לעבור פסיכיאטר לדעת אילו את ממליצה לי במרכז.

למעלה