פסיכותרפיה

chasing time

New member
פסיכותרפיה

שלום לכולם , אני בת 23 וחושבת להתחיל ללמוד בשנה הבאה, מקסימום שנה לאחר מכן. חשבתי על לימודי פסיכותרפיה רוחנית שברידמן יש 2 סוגים - זו שמקבלים בה דיפלומה שמוכרת על ידי אירגון עולמי והיא 5 שנות לימוד והיא איזון גוף נפש, והשנייה שהיא 3 וחצי שנים והיא מתעסקת בעיקר בהילינג. האם מישהו מכיר את הנושא? יכול להמליץ? שכר הלימוד מאוד גבוה ואני רוצה לדעת האם זה באמת מקצוע שאוכל למצוא בו עבודה בהנחה שלא ארצה להיות עצמאית... אשמח לעזרה

הדרך היחידה לענות על השאלה הזו.... היא לפנות לבוגרים שסיימו. בתחום הפסיכותרפיה והייעוץ יש תחרות מאוד גדולה כיום- פסיכולוגיים, מאמנים, מייעצים למיניהם. עבודה כשכירה בתחום נראה לי שיהיה לך די קשה למצוא.

shani ls

New member
מצטרפת

יש יותר ויותר קופות חולים שמספקות שירותים של רפואה משלימה וכל מיני מוסדות שיקום אחרים (בית לקשיש וכאלו) שבהם ניתן למצוא עבודה כשכירה (סביר להניח שבחלקיות משרה בלבד), אבל כמו שעופר ציין התחרות היא באמת מאוד גדולה ורק הולכת ומתגברת.

לידול

New member
היי

אני נגד. חשוב שתביני שהכותרת שכתבת מוטעית. מה שמלמדים ברידמן זה לא פסיכותרפיה. פסיכותרפיה זה קשור לפסיכולוגיה. לא נראה לי שקל למצוא עבודה לבוגרי "פסיכותרפיה רוחנית"... כל כך חבל לבזבז על זה חמש שנים טובות מחייך. למה את רוצה ללמוד שם, ולא הולכת לדבר האמיתי. לאוניברסיטה. את יכולה ללמוד משאבי אנוש, פסיכולוגיה ועוד

chasing time

New member
אני לא מתחברת לפסיכותרפיה "רגילה"...

רוחנית - זה מה שמעניין אותי...

לידול

New member
היי

לדעתי, אם זה מעניין אותך. תלמדי את זה יום בשבוע, נגיד בימי שישי. בשאר השבוע, תלמדי מקצוע שיאפשר לך להתפרנס בכבוד.

chasing time

New member
אתה בעצם ממליץ לי ללמוד מקצוע רווחי

אבל לא כזה שאהנה ממנו.. רק כזה שאני ארוויח בו כסף, אבל אסבול... בעיקר..

לידול

New member
היי

זה ממש אבל ממש לא מה שאמרתי. זה יהיה ממש שטות מצידך ללמוד משהו שאת לא אוהבת. אני לא מבינה למה שתרצי לעשות משהו כזה לעצמך. יש אינסוף מקצועות רווחיים בעולם. לא ייתכן שלא תמצאי בכל אלו מקצוע שאת אוהבת ושתיהני בו. פשוט תחפשי. ללמוד משהו שהוא לא מקצוע, זה קצת בזבוז זמן. דרך אגב, אני בת ולא בן.

למעלה