פסיכומטרי

matador matador

New member
פסיכומטרי

היי חברים אני ניגש לפסיכומטרי בפעם הראשונה בנובמבר אני לומד לבד כרגע
אין ברשותי ספרים כרגע ואי מחפש ספרים יד שנייה מעדיף כמה שפחות מקושקשים יש המלצה לספרים של מכון מסוים ? עם הסברים
מפורטים לפחות לגבי העברית והמתמטיקה .
לגבי האנגלית התחלתי לקרוא נשיונל גאוגרפיק לפחות 4 כתבות ביום זה מספיק?
יש המלצות איך להשתפר בעברית? לקרוא ?
ואם מישהו מוכר פה ספרים משומשים עד 300 אשמח אם יצור איתי קשר
תודה

niruzu

New member
שלום לך

1. בגדול, אם אתה מחפש ספרים עם הסברים מפורטים שבנויים ללמידה מהבית תרכוש או ניב רווח או פסיכו. למיטב הבנתי, שניהם מומלצים וטובים.
2.מספיק או לא מספיק? זה אינדיבידואלי. אני ממליץ לך לעשות כמה שיותר, ולהקדיש את עצמך לעניין. אתה כבר תראה את השיפור ומה מספיק לך או לא- אבל לא בחפיף. אתה רוצה לראות שיפור אתה צריך להתאמץ.
3.בחלק המילולי של הבחינה, שאתה קורא לו עברית, צריך רמת קריאה גבוהה לחלק של הבנת הנקרא ושל שאלות הפסקה, אם כי יש טכניקות שצריך ללמוד שהן מעבר לכך לשאלות אחרות. בכל אופן, קריאת מאמרים מדעיים בעברית אכן תעזור.

matador matador

New member
אוקיי

שמע אני לא צריך ציון גבוה במיוחד אבל ברור שאתן הכל בחודשיים הקרובים
אשמח לשמוע ממך איך למדת בדיוק כי אין לי את מי לשאול אף אחד מהחברים שלי לא עשה פסיכומטרי / או הלך ללמוד
עשית עכשיו את הפסיכומטרי האחרון?

matador matador

New member
ועוד משהו

נשיונל גאוגרפיק ובי בי סי זה אתרים טובים ללמוד מהם אנגלית?

niruzu

New member
ניגשתי ביולי 2013

אין דבר כזה, למדת בדיוק. לכל אחד מתאים משהו אחר. אין פתרון קסם, או לו"ז קסם.

מה שאתה כן צריך, כמו שאמרתי, זה חומר לימוד עצמי- כמו ניב רווח או פסיכו, ומלא מוטיבציה.

בנוסף, תשיג לעצמך כבר מעכשיו את כל מבחני האמת מהאתר של המרכז הארצי ואת האוגדן של בחינות העבר 10H-15H.

את המבחנים אתה תתחיל לפתור כחודש מלפני הבחינה, ובסיטואציה שתואמת את הבחינה האמתיתית בלי הנחות- על זמנים, בלי הפסקות.

למעלה