פסיכומטרי נוסף...

noalita

New member
פסיכומטרי נוסף...

היי לכולם... התייעצות קלה... עשיתי את הפסיכומטרי של יולי האחרון דרך הצבא בקידום ואני רוצה לשפר ונרשמתי כבר למועד אוקטובר... אבל בלי קורס.. מה שממש הפיל אותי זה המתמטיקה שאני חייבת לשפר... יש למישהו המלצה על ספר טוב שמרכז את כל הנושאים המתמטיקה שאני אוכל ללמוד איתו לבד בבית? תודה...

000שירה000

New member
ספרים

מכיוון שאת הספר של קידום כבר פתרת, אז כדאי באמת לקנות ספר אחר. בחנויות, 2 האופציות האחרות הן אנקורי והי קיו. ושתיהן טובות. (שימי לב שאי אפשר לקנות ספר נפרד רק למתמטיקה, אבל בכל מקרה הרוב הגדול של התרגילים בספרים הם בחשיבה כמותית). כמו כן, את יכולה לנסות להשיג את הספרים של יואל גבע ממישהו שלמד שם, ואז לרכוש רק את הספרים בנושא הכמותית (כי זה מחולק לפי נושאים). במקרה זה, נסי להשיג את כל הספרים הבאים: גיאומטריה, אלגברה, בעיות, גרפים, בחנים בכמותית, ספר חזרות בכמותית, ספר מרתון בכמותית. התרגול בהם יעשה לך חזרה מקיפה ביותר מהרמה הקלה ועד לקשה בפרק בכמותי. לפי דעתי הם מומלצים מאוד, במיוחד לאור העובדה שעשית כבר מבחן (כי מי שזו הפעם הראשונה בשבילו- היה הולך לאיבוד איתם).

noalita

New member
היי-קיו

רבים המליצו לי על היי-קיו אבל אני לא מוצאת אותו בשום מקום ואני עוד מחפשת אותו מהפסיכומטרי הקודם! התקשרתי לדיונון והמהדורה האחרונה היא מ-99 וגם היא לא על המדפים שלהם...

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אז תקני אנקורי../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

יש את אנקורי 2004 בכל חנות כמעט. והוא טוב מאוד בחלק הכמותי.

keizer

New member
שיפור ציון

אין לי המלצה על ספר, אבל יש לי על מורה מעולה...

למעלה