פסיכומטרי והסוד

פסיכומטרי והסוד

שלום אני פעלתי על פי עקרונות הסוד עוד הרבה לפני שראיתי את הסרט. בפסיכומטרי הראשון שעשיתי לי, שמתי מספר גדול מול העיניים, שאמרתי לעצמי- זה הציון שאני מוציאה. זה לא הלך.. ובאמת שניסיתי להאמין ולשכנע את עצמי. אחרי שנה, אני מתכוונת לגשת שוב, מה עליי לעשות כדי להוציא את הציון שאני רוצה? איך עליי להאמין בזה ולשכנע את עצמי? הרי פעם קודמת כמה שניסיתי להיות חיובית, וכמה שניסיתי לשים לעצמי את הציון שאני רוצה מול העיניים בכל בוקר, זה לא עזר.. מה אתם מייעצים?

אין טעם להגיד שאת מאמינה בלי להאמין

אני משתמש בסוד כדי להוציא ציונים טובים כל הזמן. עוד לפני שקראתי את "הסוד" השתמשתי בו כדי לקבל את התואר Straight A Student. אני לא האמנתי - אני ידעתי שאני הולך לקבל A בכל נושא ונושא. וכמובן שאני יודע שתמיד יש איפה להשתפר. אבל לא עשיתי את זה בעזרת הסוד בלבד. עבדתי קשה - נורא קשה. למדתי שעות על גבי שעות - אחרת איך תדעי את החומר? אבל ידעתי שאני אצליך, והצלחתי. את לא יכולה להסתמך על הסוד לגמרי - לפחות לא עד שתגיעי לרמה מספיק גבוהה שאת באמת בטוחה שאת יכולה לעשות ה-כ-ל. את צריכה ללמוד קשה, וביחד עם הסוד והלמידה תוכלי להוציא את הציון שאת רוצה.

מן הסתם..

לא ציפיתי לבוא למבחן בלי ללמוד את החומר ופשוט להסתמך על הסוד.. גם במבחן הקודם , למדתי כמו שבחיים לא למדתי, ובאמת האמנתי, ואפילו הופתעתי שלא הצלחתי להוציא את הציון שרציתי.. אבל זה לא עבד כמו שחשבתי

את צריכה לשכוח מהפעם הקודמת

הזיכרון של הפעם הקודמת רק ירתיע אותך. הפעם את תצליחי - את לא מאמינה בזה את יודעת את זה. =)

למעלה