פסיכומטרי בסוף י"א

P i x i e s

New member
יש לי כמה חברים שעושים.

אני אישית הייתי נרשמת אם הייתי יכולה, אבל אני בחו"ל מאוגוסט...

שרון710

New member
ברררררררררוווווררררררר

שלא
זה החופש הגדול האחרון! למה לבזבז אותו בלשבת וללמוד כל היום?|:

dcohn

New member
אני נגד.

זה שזה זול או לא יבזבז לך זמן בהמשך, לאו דוקא אומר שתוציא/י את המקסימום שאת יכולה להוציא מעצמך בפסיכומטרי.. אני מכירה את שלושת בנידודים שלי שעשו אחרי הצבא (ת'אמת שגם שאר הבנידודים אבל לקחתי אותם לדוג') והוציאו ציונים מאוד גבוהים (שאמא שלהם אמרה לי שיש לי סיכויים גבוהים להוציא ציונים יותר גבוהים. עאלק.) ולעומת זאת אחות של חברה שלי למדה לפסיכומטרי בסוף י"א וממש ממש בתוקף הכריחה אותי לא לעשות את זה. אם יש לך זמן פנוי, ואת/ה חושבת שתצליחי להשקיע ברצינות ולהוציא מעצמך ציון גבוה, אז אני לא פוסלת... לך/י על זה..

KeReN 0R

New member
נרשמתי

אין לי מושג למה עשיתי את זה
אפילו לבגרויות אני לא חורשת
אבל אולי בסוף זה יצא לי טוב

DanieLushka

New member
מאוד לא מומלץ.

הייתי אמורה לעשות (מטעם איזושהי תוכנית של הצבא שהייתי בה) וכל הבוגרים הוציאו ציונים לא משהו. פסיכומטרי זה משהו שצריך לחרוש אליו ולהשקיע את כל הזמן שלך ללמידה אליו, זה לא משהו שלומדים עליו בחפיף (בהנחה שרוצים להוציא את המקסימום מעצמך). אני רואה אנשים שעושים אחרי הצבא, או בתקופה שבה הם יכולים להשקיע את רוב הזמן שלהם ללימוד ובאמת מצליחים להוציא את המירב, לעומת אנשים אחרים שמערבבים את זה עם עוד דברים אחרים. בכל מקרה אם לא אכפת מהכסף וכו', ולא אכפת מהזמן שזה יבזבז לך אז בכיף, למרות שלי זה נראה מיותר כשאפשר לעשות את זה אח"כ (וכשבאמת צריך), להשקיע הרבה יותר ולהוציא ציון הרבה יותר גבוה.

ברור שלא

אתה הרי עוד לא בטוח למה לשאוף כשבנאדם לא רוצה להשיג ציון * ספציפי* בשביל מקצוע מסויים, הוא לא יעשה את המקסימום בטח שלא בחופש אחרון וחוצמזה מה באמת הסיכויים לקבל ציון טוב כזה של 700 פלוס בי"א? כמה אנשים שאתם הצליחו?

למעלה