פסיכולוג

פסיכולוג

אולי ידוע לך או מישהו כאן יודע היכן ניתן למצוא טיפול פסיכולוגי (פסיכותרפיה) בזול? אני בת 23, סטודנטית, מתפקדת ובריאה יחסית..כן יש נטייה לדכאון מגיל 16, וכל מיני בעיות נלוות רוצה כבר הרבה זמן טיפול פסיכולוגי אבל בקופ"ח מכבי זה 160 לפגישה, וגם באוניברסיטת ת"א, בדקאנט זה עדיין 160. וזה יקר! יותר מפגישה אחת אני לא אוכל .. מישהו יודע? או שזה לא קיים?

גרא.

New member
הולכת בגשם,את יכולה לפנות למרפאה לבריאות הנפש

של משרד הבריאות באזור מגורייך,שם הטיפול חינמי,אבל יש זמן המתנה.בנוסף,נסי לפנות ל"מרכז לייעוץ לאשה", הכתובת בגוגול,שם יש התחשבות כפי שהם מפרסמים במצב הכלכלי של הפונה.בכל מקרה,אין מציאות חינמיות שאפשר להסתמך עליהן כמהימנות.

אולי יש סטאג'רים

וכאלו שבמהלך התמחות לתעודת פסיכולוג קליני שיקחו בעלות מוזלת? מרפאות ברהן ממשלתיות, זמן המתנה הוא בין חצי שנה לשנה ולא עוזר לי. חשבתי לפנות למרכז "אגם" בי"ח רעות שם הטיפול חינם, אבל אצלי תת משקל הוא יותר בגלל נטיות לדכאון ובעיות אחרות ולא הפרעה טיפוסית.

גרא.

New member
הולכת בגשם,ספק אם יש סטאג'רים כאלה שאת מחפשת,

ובכל מקרה,את תמיד יכולה לתלות פתק בלוח המודעות של החוג לפסיכולוגיה,דרכו אולי ימצא מטפל כזה. חשוב לזכור שמתמחים כאלה,מחוייבים לקבל הדרכה של פסיכולוג מומחה,וזה עלול ליקר את העלות.

בעייה...

כמה אירוני שאני לומדת פסיכולוגיה, וזקוקה בעצמי... האם אתה ממליץ לפנות למרכז שמטפל בהפרעות אכילה גם אם אין לי הפרעה קלאסית בקטע אבל כן תת משקל?פשוט שם הטיפול חינם או ממש בזול, אבל לא בא לי תווית של זה עליי ויחס בכיוון, אחכ אי אפשר להסירה..

גרא.

New member
הולכת בגשם,לא,לא אירוני.תתפלאי,אבל יש לא מעט

פסיכולוגים עם עבר והווה טיפולי.אם את מעריכה שהמרכז להפרעות אכילה יוכל לעזור לך,כדאי שתנסי. למיטב ידיעתי,הפרעת אכילה אינה כזו שאמורה להפריע לך לתפקד בעתיד כפסיכולוגית.יתכן דווקא שההתנסות הזאת,דווקא תשפר את תפקודך בתחום.

הבנתי

תודה רבה על תגובתך. אני לא רוצה להמשיך פסיכולוגיה קלינית.יותר מדאיג אותי התווית בעיני מי שידע ממכריי וגם יחס משפיל. ולא בהקשר ללימודיי בהמשך-זה פחות מדאיג.

כסטודנטית יש לך אפשרות לפנות לטיפול בקליניקות

האוניברסיטאיות (לי ידוע על חיפה ובר אילן) שם הטיפולים מוזלים.בידקי האפשרות.בהצלחה.

yoavb24

New member
נסי לקבל סיוע דרך הדקנאט

אני יודע שיש אפשרות לבקש סיוע כלכלי לעניין הטיפולים. לא נראה לי שנותנים הרבה, אבל זה עדיין יכול להיות משמעותי עבורך. לפי מה שהבנתי, הסיוע הוא על בסיס צורך כלכלי. אם את לומדת פסיכולוגיה, אין לכם אפשרות לעבור טיפולים במחיר מוזל? הרי פסיכולוגים, לפחות הקליניים, עוברים טיפול די ממושך במסגרת ההכשרה שלהם, ולכן צריך להיות מנגנון כלשהו לכך.

למעלה