פסיכולוג ילדים

adip78

New member
פסיכולוג ילדים

המון זמן לא הייתי פה (מחסור חמור בזמן), אבל אני קוראת איתכן מידי פעם ותמיד הפורום יכול לעזור כשצריך.
יש לנו נושא ריגשי מסויים עם הבן הגדול (בן 7) והיינו רוצים להתייעץ עם פסיכולוג ילדים.

יש למישהי מושג איך מאתרים פסיכולוג טוב? יש אפשרות דרך הקופה? פעם שמעתי שיש אפשרות לקבל יעוץ דרך העיריות/מועצות איזוריות. במועצה שלנו הצלחתי רק למצוא טיפול רגשי של עובדת סוציאלית ואני מעדיפה להתייעץ קודם עם פסיכולוג ילדים.

יש למישהי המלצה לאזור חדרה/חיפה?

תודה מראש וסליחה שאני כבר כמעט לא פה

Koketka11

New member
לדעתי הפסיכולוגית שאני חושבת שהיא

נפלאה ואשת מקצוע מדהימה
מקבלת גם בפרדס חנה או איפשהו בצפון
עשי חיפוש על אורית גוטקאר

adip78

New member
תודה לכולן

החלטנו בתור התחלה להתייעץ עם הפסיכולוגית של ביה"ס. בעיקר כי זו בעיה שצצה בבית ספר וככה יהיה טיפול מערכתי של המחנכת, היועצת והפסיכולוגית.
שומרת את ההמלצות שלכם למקרה שנצטרך.

עוד כהן

New member
עצה קטנה-

אני מציע לך לא לערב את בית הספר.
מנסיוני, הייתי בטיפול עם הבת שלי כשהייתה בגן חובה, בסיום הטיפול ביקשנו מהעו"ס שטיפל בנו סיכום לבית הספר.
הפסיכולוגית המחוזית התקשרה אלינו ואמרה שעדיף שלא, כי בבית הספר דבר כזה יכול ללוות את הילד כל הזמן עד סוף היסודי ואולי גם הלאה.

אני מציע לך ללכת לפסיכולוג פרטי,
לאחר מכן לראות איך מתקדמים.
אולי, במקרים מסויימים, יהיה צורך לערב את בית הספר.

עם הבת שלי אנחנו לא עירבנו את הגן, אבל הם ראו את השינוי.
בבית הספר לא אמרנו כלום.

adip78

New member
תודה, אבל

מדובר במקרה שהתחיל בבית ספר ולא ממש בטיפול...

sherlooka

New member
אויש כמה אני לא מסכימה

תרבות ההסתרה הזאת והפחד שפסיכולוג בכיתה א' יפגע בהמשך (איך הוא יתקבל לסיירת! גוועלד!), ממש מיותר בעיניי.
אם יש בעיה - מטפלים בה.
בסופו של דבר - הפסיכולוגים הטובים ביותר מתחזקים חצי משרה במרפאות הציבוריות (במרכז לדוגמר שניידר זה ה-מקום) והורים מוותרים על טיפול חינם בשניידר אצל מיטב המומחים כי אולי בצבא יעלו על זה...

מותק 9

New member
מסכימה וגם

מה שניתן לראות במסגרת החינוכית אי אפשר לראות במקומות אחרים וזה חשוב להמשך הטיפול.

עוד כהן

New member
אני לא מדבר על הסתרה.

אני מדבר על כך שלא צריך להיכנס לפניקה.
אם הדבר צריך טיפול - אומרים גם לבית הספר.

בכל מקרה צריך לבדוק,
לא בהכרח לערב את בית הספר.

למעלה