הוא מדבר, הוא לא מעבד את הטקסט
אין אפילו עיבוד מינימלי של הטקסט המתקבל, רק פלט קבוע. קבלו דוגמה לשיחה שלי עכשיו: שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. כואב לי הראש כואב לך הראש? לא בדיוק אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? אני לא יודעת, עזור לי! איך היית מגדיר את חייך? קשים, קשים מאוד אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? אף אחד, חיי ריקים הם! איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? בת 24 אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? אף אחת מהן, אין לי תכונות כאשר אתה אומר ' אף אחת מהן, אין לי תכונות ' למה אתה מתכוון שחיי ריקים הם! מקודם אמרת: 'אני לא יודעת, עזור לי!' האם יש משהו שתוכל להוסיף בנושא? הייתי רוצה עזרה נפשית, פסיכולוגית ומנטלית. ותרופות. הו תרופות. מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? שיפסיק לכאוב לי הראש שיפסיק לכאוב לך הראש? כן! נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? לא יכאב לי הראש כאשר אתה אומר ' לא יכאב לי הראש ' למה אתה מתכוון שהכאב בראש שלי יעלם שהכאב בראש שלך יעלם? כן ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? לא מפרגן. מפרגנת. מה עשית היום לשיפור מצבך? לקחתי אקמול, לא עזר ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. תעודת בגרות שימו לב גם לשאלות האלו, אם הייתי הולכת לפסיכולוג ועל כל כמה משפטים הוא היה חוזר על המשפט עם סימן שאלה בסוף מן הסתם הייתי עוזבת.