היא לא איומה..
היא פשוט נורא לא מתאימה לי.. זה אולי מצחיק להגיד, אבל עם הפסיכולוגית הקודמת הסתדרתי יותר טוב כי פשוט לא היה אכפת לה מה אני חושבת עליה זתומרת לא הזיז לה אם הייתי צועקת עליה שאני שונאת אותה ודברים כאלה..
אני לא יודעת כ"כ איך להסביר את זה.. הפסיכולוגית החדשה באמת נורא נחמדה אבל אני פשוט בנאדם שלא מסתדר עם פסיכולוגים. וכשהייתה לי אחת שלא ציפתה שאני יסתדר איתה, אלא באה ממקום מקצועי לגמרי, דווקא זה מה שעזר לנו להסתדר בסופו של דבר.. הייתי צוחקות על איך שאני שונאת פסיכולוגים וזה..
אני לא חושבת שזה קשור למעבר לטיפול אחר. כי גם במחלקה שהייתה לי פעם שיחה איתה (במסגרת אבחון בלי קשר לטיפול הפסיכולוגי) כבר לא כ"כ הסתדרתי איתה למרות שזו אפילו לא הייתה ממש שיחה.
גם במחלקה הייתי יושבת ושותקת פשוט רוב השיחות, לפסיכולוגית זה לא הפריע.
עכשיו היא נורא לוחצת עלי שנדבר, גם כשאני אומרת לה שאני לא רוצה. היא מתעקשת לשאול כל הזמן מלא שאלות על לימודים וחברות ודברים שלא קשורים בכלל לטיפול אפילו וזה רק מעצבן אותי יותר. והיא נורא רגישה ככה שאם אני ידבר איתה כמו שדיברתי עם הפסיכולוגית הקודמת רוב הסיכויים שהיא פשוט תעלב..
יש לי 2 אפשרויות- או להפסיק את הטיפול לגמרי (פסיכולוגית ודיאטנית) או להמשיך אם שתיהן. ואין אפשרות להחליף מטפלת...
סורי על החפירה