פסיכולוגיה...

ori האחת

New member
פסיכולוגיה...

לילה טוב... רציתי לדעת איפה ניתן לעבוד אחרי תואר ראשון בפסיכולוגיה, ומה השכר הממוצע ? ואחרי תואר שני- כבר ניתן לטפל? מה השכר הממוצע? תודה...

ori האחת

New member
למכון הדסה!!!

אם תוכלו להשיב לי אודה לכם מאוד... (לכן נכנסתי לפורום זה...) תודה ויום טוב!

שלום:)

[לא ראיתי את ההודעה פשוט*-8] בכ"א, האמת שאני לא יודע מה השכר ומה בדיוק עושים עם תואר ראשון בנ"ל. אבל אני יודע שלרוב,הם פשוט[בעלי ואר ראשון בפסיכו'] ייחשבו כאקדמאים,לאוו דווקא ממוקצעים במשהו-כלומר שווי ערך לבעלי תואר ראשון בסוציולוגיה/מדעי המדינה/קרימינולוגיה[בלי להעליב כמובן
], משמע יעסוק במשרות שדורשות פשוט תואר ראשון, הווה אומר- ניהול זוטר,פקידות בתחום מסויים שטיפה קשור לתחומים לעיל.. אבל לרוב לא תשתמשי בידע שלך מהתואר. סורי לבאס,זה המצב לרוב..
עם תואר שני כן אפשר להיות פסיכולוג קליני,שהוא המטפל,כמו שקראת לזה...אבל יש תחרות מטורפת- בשביל להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה נדרש לרוב איזור ה 90~ ממוצע תואר ראשון. זה בהחלט אפשרי ממה שאני שומע, אבל....זה לא קל, ברור. יותר מזה לא יודע,סורי

קיוט

New member
לסטיב הקלידן

כל הכבוד לך,אתה מספיק לענות כמעט על כל השאלות

../images/Emo11.gif

אני נייטראלי בקשר להדסה
אבל תודה אניווי שוב....אם לא הייתי נהנה לענות,לא הייתי עושה זאת..

רקמיכל

New member
תואר בפסיכולוגיה

אני אכתוב מידע אישי שלי, שהוא לא מוסמך בכלל. כדי לקבל רשיון לעסוק בפסיכולוגיה בישראל - צריך תואר שני. יש גם סטאז' קבלה לתואר שני היא לפי ממוצע תואר ראשון + מבחן מיוחד + המלצות משני בעלי תואר ד"ר. לפסיכולוגיה קלינית צריך ממוצע 95, להתמחויות אחרים פחות - אבל עדיין בסביביות ה-90. אם הציונים לא גבוהים: אפשר להתוציא תעודת הוראה בפסיכולוגיה (או"פ), או ללמוד תחומים קרובים לתואר 2: קרימינולוגיה, יעוץ חינוכי, התנהגות ארגונית, עבודה סוציאלית.

פסיכולוגיה.

בכדי לעבוד כפסיכולוג ישנו צורך בתואר שני וסטאז'. עם תואר ראשון תוכל לעבוד במשרות הדורשות תואר ראשון כללי במדעי הרוח והחברה במגזר פרטי או ציבורי בתפקידים ניהוליים שונים. קשה מאד לקבוע שכר ממוצע כי המגוון רב מאד.

למעלה